foto: LETA
FOTO: kas labs šogad apskatāms izstādē "Māja 2018"
Izstāde "Māja I 2018" Starptautiskajā izstāžu centrā "Ķīpsala".
Noderīgi ikdienā
2018. gada 8. marts, 14:30

FOTO: kas labs šogad apskatāms izstādē "Māja 2018"

Jauns.lv

Jau šonedēļ, no 8. līdz 11. martam, Ķīpsalā norisināsies būvniecības izstāde “Māja I 2018”, kurā būs atrodami materiāli drošai būvniecībai un mājokļa iekšdarbiem, plašs klāsts ar būvniecības tehniku un instrumentiem, kā arī acij tīkami risinājumi interjeram un mājokļa apkārtnes labiekārtošanai. Papildu tam tiks piedāvātas arī gatavas mājas.

Izstāde "Māja I 2018" Ķīpsalā

gallery icon
40

Keramzīta bloki, mūrjavas un fasāžu apmetumi no “Weber”, dakstiņi no “Monier”, kā arī koka lubiņas jumtiem no “lubinujumti.lv”, siltumizolācijas plāksnes no “Tenapors” un vates no “Paroc”  un “Isover” – tas ir tikai ieskats plašajā būvmateriālu klāstā, kuru varēs aplūkot Ķīpsalā.

Ekskavatori, pašizgāzēji un pacēlāji no “Arsenal Industrial” būs labi un uzticami palīgi katrā būvlaukumā, savukārt “Exicon Baltic” dažādu veidu torņi un sastatnes ļaus aizsniegt jaunus augstumus. “Instro”, “Hardex Baltic”, “inserv.lv”, “Hyundai Power Products” izstādē piedāvās plašu kvalitatīvu instrumentu klāstu.

Visu sev nepieciešamo atradīs arī tie, kuri gatavojas mājokļa iekšdarbiem. Izstādes ekspozīcijās būs atrodami jumta logi no “Velux”, dažādas durvis no “Reaton”, siltās koka grīdas no “Amber Wood”, izturīgās mākslīgā akmens virsmas virtuvēm un vannas istabām no “Granitops”, kā arī funkcionālas un pamatīgas koka dizaina kāpnes no SIA “Lāns”.

Mājas apkārtnes labiekārtošanai izstādē “Māja I 2018” varēs nolūkot skaistas stikla lapenes un terases no “stiklaverandas.lv”, gatavas pirtiņas no “neomajas.lv” un pat āra kamīnus no “Schiedel” patīkamiem vasaras vakariem pie uguns.

Ķīpsalā varēs izvēlēties arī jau gatavas būves. “Labā māja Latvija” piedāvās izvēlēties mājokli kādā no saviem pārdomātajiem privātmāju ciematiem, savukārt “Timbero” – koka dzīvojamo māju, kas būvēta no ekoloģiskiem materiāliem, izmantojot mūsdienīgus būvniecības risinājumus. Pie “Ponton.lv” varēs atrast jau netipiskākas būves, kuras peld pa ūdens virsmu.

Īpašs uzsvars izstādē būs likts uz drošību mājoklī – visu izstādes laiku Mājokļa drošības stendā varēs konsultēties ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Latvijas Ugunsdzēsības asociācijas un “FN Serviss” profesionāļiem ugunsdrošības un darba aizsardzības jomā.

Izstādē uzņēmumu “FN Serviss” un “Latakva” ekspozīcijās varēs iegādāties dūmu detektorus un ugunsdzēšamos aparātus par īpašu cenu. “Reaton” ekspozīcijā būs aplūkojamas ugunsdrošas durvis, savukārt “Žaluzi.eu” piedāvās nedegošus aizkarus, “Entario” ekspozīcijā prezentēs koksnes aizsarglīdzekli pret degšanu “RP Wood Fire Stop”.

Izstādē “Māja I 2018” piedalīsies vairāk nekā 390 uzņēmumu no 13 valstīm: Austrijas, Baltkrievijas, Beļģijas, Čehijas, Grieķijas, Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Ķīnas, Polijas, Šveices un Vācijas. Četras dienas Ķīpsalā uzņēmumi piedāvās Baltijas klimatam un ekonomiskajiem apstākļiem piemērotākos produktus un pakalpojumus – būvinstrumentus un būvtehniku, būvmateriālus, energoefektīvākās apkures sistēmas un ūdens attīrīšanas tehnoloģijas, santehnikas ierīces, interjera un dizaina risinājumus u. c. Izstāde piedāvā arī daudzveidīgu semināru un konferenču programmu.

Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Vairāk informācijas te
Seko izstādes aktualitātēm te

Izstādes darbalaiks:

8.–10. marts 10.00–19.00

11. marts 10.00–17.00

Ieejas biļešu cenas:

  • Ieejas biļete – 6,50 EUR
  • Pensionāriem, studentiem – 5,00 EUR
  • Skolēniem, invalīdiem – 4,00 EUR
  • Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas
  • Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – 14,00 EUR