Šādas izceptas frikadeles vai kotletes liec maisiņos un glabā saldētavā.

Taupi laiku: pagatavo frikadeles rezervei 2

Garšīgi
2016. gada 5. aprīlī 20:01 2016. gada 5. aprīlī 20:01
Lai ietaupītu laiku un arī atvieglotu dzīvi tajās reizēs, kad ierodas negaidīti ciemiņi vai kad vakarā pēc darba izsalkums ir tāds, ka nav laika pagatavot vakariņas, var jau iepriekš sagatavot uzkodu rezerves.

Samīci malto gaļu ar visām piedevām tā, kā pierasts gatavot kotletes, un izveido mazas bumbiņas vai frikadelītes. Liec uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru, un krāsnī izcep gatavas. Atdzesētas bumbiņas ievieto maisiņos vai kastītēs un sasaldē. Šādi tās var uzglabāt vismaz trīs mēnešus.

Žurnāls "100 Labi Padomi" / Foto: Shutterstock

Citi šobrīd lasa

Diena PĒC: tā izskatās leģendārā Glāstonberijas festivāla vietā šorīt 14
"Mūsu zeme, Latvija!" Dāvis Bertāns gaumīgi paziņo, ka spēlēs izlasē 7
Jāņos noslīkušā puiša draudzene atklāj dīvainus nelaimes apstākļus
Pievienot komentāru