Makrele labi garšo ar biezpienu un gurķu salātiem.

Brokastu uzkoda no jūras zivs - makreles 5

Garšīgi
2016. gada 9. aprīlī 07:30 2016. gada 9. aprīlī 07:30
Kā pagatavot gardu zivi, māca Le Cordon Bleu skolas Tante Marie Culinary Academy absolvente Daiga Klipa.

Vislabāk izvēlies treknu jūras zivi – svaigas makreles (mēs esam pieraduši to saukt par skumbriju) fileju apkaisi ar sāli un ½ stundu ļauj ievilkties. Tad pārlej to ar baltvīna etiķi un atkal ½ stundu ļauj ievilkties.

Gatavs! Labi garšo ar zaļumu biezpienu un gurķu salātiem.

Le Cordon Bleu skolas Tante Marie Culinary Academy absolvente Daiga Klipa.
Žurnāls “100 Labi Padomi” / Foto: Rojs Maizītis

Citi šobrīd lasa

Ar vārnām, kazām, slavenībām un pannām. 100 spilgti pensijā aizgājušā Mārtiņa Rītiņa foto 10
Policisti uz ielas pamana trūcīgi ģērbtu grūtnieci, kura nupat bija dūrusies 26
Latvijā par cilvēkiem ņirgājas - kāpostu brigāde skaidro, kāpēc nebrauks mājās arī pēc Breksita 57
Skatīt visus komentārus