Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv X
Makrele labi garšo ar biezpienu un gurķu salātiem.

Brokastu uzkoda no jūras zivs - makreles 5

Garšīgi
2016. gada 9. aprīlī 07:30 2016. gada 9. aprīlī 07:30
Kā pagatavot gardu zivi, māca Le Cordon Bleu skolas Tante Marie Culinary Academy absolvente Daiga Klipa.

Vislabāk izvēlies treknu jūras zivi – svaigas makreles (mēs esam pieraduši to saukt par skumbriju) fileju apkaisi ar sāli un ½ stundu ļauj ievilkties. Tad pārlej to ar baltvīna etiķi un atkal ½ stundu ļauj ievilkties.

Gatavs! Labi garšo ar zaļumu biezpienu un gurķu salātiem.

Le Cordon Bleu skolas Tante Marie Culinary Academy absolvente Daiga Klipa.
Žurnāls “100 Labi Padomi” / Foto: Rojs Maizītis

Citi šobrīd lasa

KNAB soda Rēzeknes novada pagastveci, kurš gribējis maksāt prēmiju savai sievai 11
Miris 5 gadus vecais Vladiks, kurš nonāca komā pēc zobārsta apmeklējuma 4
"Piedod man, Latvija!" ... Mēs aizbraucām, bet noteikti atgriezīsimies
Skatīt visus komentārus