Makrele labi garšo ar biezpienu un gurķu salātiem.

Brokastu uzkoda no jūras zivs - makreles 5

Māja un dārzs
2016. gada 9. aprīlī 07:30
Kā pagatavot gardu zivi, māca Le Cordon Bleu skolas Tante Marie Culinary Academy absolvente Daiga Klipa.

Vislabāk izvēlies treknu jūras zivi – svaigas makreles (mēs esam pieraduši to saukt par skumbriju) fileju apkaisi ar sāli un ½ stundu ļauj ievilkties. Tad pārlej to ar baltvīna etiķi un atkal ½ stundu ļauj ievilkties.

Gatavs! Labi garšo ar zaļumu biezpienu un gurķu salātiem.

Le Cordon Bleu skolas Tante Marie Culinary Academy absolvente Daiga Klipa.
Žurnāls “100 Labi Padomi” / Foto: Rojs Maizītis
Skatīt visus komentārus

Noteikti izlasi

  • Kāpēc atkal jāpagriež pulksteņi, un kam tas ir vajadzīgs 75
  • Kas ir sievietes, kuras izdara abortus? Atklāti par to 65
  • Atzīmējot Zemes stundu, satumst visa planēta 4