foto: Shutterstock
Pirkstiņuzkodas - viegli grauzdēta maize ar krēmsieru un lasi
Garšīgi
2017. gada 25. decembris, 12:59

Pirkstiņuzkodas - viegli grauzdēta maize ar krēmsieru un lasi

Mammamuntetiem.lv

Absolūta klasika - viegli grauzdēta maize ar krēmsieru un lasi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vajadzēs:

rupjmaizi ar dažādām sēklām
krēmsieru pēc izvēles
svaigu lasi
citronu
sāli
piparus
zaļumus pēc izvēles

Pagatavošana:

Lasi sagriež šķēlītēs. Viegli apslaka ar citrona sulu, apkaisa ar sāli. Tad ņem rupjmaizes šķēles un ar glāzes palīdzību spiež aplīšus. Tos kārto cepešpannā uz cepampapīra un uz pāris minūtēm ieliek karstā cepeškrāsnī. Kad gatavas, maizītes izņem no krāsns un ļauj atdzist. Tad uz maizītēm smērē krēmsieru un liek laša gabaliņus. Dekorē ar zaļumiem. 

Lai labi garšo!