foto: Shutterstock
4 neparastākas receptes, kā apēst auzu pārslas
Šādas brokastis var arī ērti paņemt līdzi uz darbu vai kādā izbraukumā.
Garšīgi
2017. gada 6. oktobris, 08:02

4 neparastākas receptes, kā apēst auzu pārslas

"100 Labi Padomi"

Vienkāršs un racionāls paņēmiens, kā iepriekšējā vakarā sagatavot veselīgas brokastis nākamajam rītam, – puslitra burkās iepildīt produktus, lai pa nakti pārslas uzbriest un no rīta ir ēdamas. Šādas brokastis var arī ērti paņemt līdzi uz darbu vai kādā izbraukumā. Auzu pārslām var pievienot gan dārzeņus, gan ogas un augļus.

Ņem vērā!
* Lai pārslas varētu uzbriest, vajag pietiekami daudz šķidruma. Uz 1 daļu pārslu rēķina 2 daļas šķidruma, bet, ja grib mitrāku maisījumu, šķidruma daudzumu palielina.

* Lai pārslām piešķirtu izteiksmīgāku garšu, der eksperimentēt ar garšvielām, sākot ar kanēli un vaniļu un turpinot ar maltu kardamonu, čili, ingveru un citām.

* Pirms ēšanas visus produktus samaisa.

* Ja ir kādas sastāvdaļas, kurām vajadzētu būt kraukšķīgām, tās pievieno pēdējā brīdī.
Ievēro! Receptēs paredzētais daudzums domāts 1 porcijai.

Lūk, 4 receptes, kā var ēst auzu pārslas:

Nākamā lapa: Auzu pārslas ar gurķi un baziliku