Simonas Kubasovas sievišķīgie noslēpumi
Ir svarīgi, lai sulu spiede izspiež maksimāli daudz sulas, tādēļ Simona izmanto Philips jauno šķiedrvielu sulu spiedi, kas izspiež no augļiem līdz pat 90% sulas.
2016. gada 5. maijs, 08:00

Simonas Kubasovas sievišķīgie noslēpumi

Jauns.lv

Modes žurnāliste un skaistuma konkursu dalībniece Simona Kubasova par savu mīļāko gadalaiku sauc pavasari, kad daba mostas un sniedz cilvēkiem īpašu dzīves sparu. Kā to izmantot, lai pavasarī justos labi un enerģiski? Jautāsim Simonai viņas pavasara noslēpumu!

Daba sāk mosties, un visapkārt viss plaukst, ir tikai jāmāk uzņemt šo virmojošo enerģiju no apkārtējās vides, saka Simona. Pavasaris ir Simonas mīļākais laiks, kas sniedz lielu dzīvesprieku, taču vienlaikus pavasarī ir jūtams vitamīnu un minerālvielu trūkums, jo ziemā tiek ēsts daudz termiski apstrādātu produktu, atzīstas Simona. Kā tikt galā ar šo pavasara nogurumu? “Noteikti risinājums numur viens ir sākt lietot uzturā pēc iespējas vairāk svaigu produktu, uz palodzes izdiedzēt graudus un sēklas, pusdienas aizvietot ar gardiem salātiem un dzert daudz svaigi spiesto sulu ,” iesaka modes žurnāliste.

Peldkostīmu sezonas tuvošanās motivē vairāk sportot

Lai gan Simona veselīgam dzīvesveidam seko visu gadu, tomēr, tuvojoties vasarai, pastiprināti piedomā, lai labi izskatītos peldkostīmā. “Tā ir brīnišķīga motivācija sporta zālē sportot ar lielāku atdevi,” saka Simona. Protams, pēc lielas piepūles organisms pats prasa veselīgu uzturu, tādēļ pavasarī Simonas ēdienkartes maiņa ir saistīta ar saulaina laika iestāšanos. “Vienmēr gribas kaut ko veselīgāku un vieglāku. Visu gadu es dzeru svaigi spiestas sulas, taču tās atšķiras atkarībā no gadalaika un sezonas. Ja rudenī tās ir ābolu un ķirbju sulas, ziemā – citrusaugļu, tad pavasarī parasti dārzeņu un augļu sulu miksiem pievienoju pirmos zaļumus, gurķus un salātlapas – papildus uzturvielu “bumbai”. Pavasarī un vasarā parasti svaigās sulas dzeru divas reizes dienā – no rīta augļu miksu, bet launagā tā ir dārzeņu svaigā sula.”

Celies kopā ar sauli!

Simona uzskata, ka lielu enerģiju pavasarī dod celšanās kopā ar sauli. “Tad no rīta pirms darba var kārtīgi pasportot, uztaisīt veselīgas brokastis sev un savai ģimenei. Šis rīta rituāls palīdz man rast dzīvē harmoniju un dzīvesprieku,” stāsta Simona.

Laiks uzvilkt krāsainas augstpapēžu kurpes

Visvairāk prieka pavasarī Simonai sniedz saule, sportošana svaigā gaisā, kā arī veselīgāks uzturs – vairāk augļu un dārzeņu. Simonai šķiet svarīgi pavasarī izbaudīt dabu un atcerēties par sievišķīgajiem priekiem: “Veltu daudz laika garām pastaigām gar jūru vai pa mežu ar saviem suņiem. Un kur nu bez sievišķīgiem sīkumiem – ir liels prieks pirmo reizi gadā uzvilkt krāsainas augstpapēžu kurpes un kleitu!”

Sagatavojies pavasarim!

Simona Kubasova aicina arī Tevi uz svaigām un veselīgām pārmaiņām – piedalies FB akcijā #Philips #SagatavojiesPavasarim , un varbūt tieši Tu iegūsi

jauno Philips šķiedrvielu sulu spiedi Philips Avance Micro Juicer

. Vairāk informācijas šeit !

 

Reklāmas raksts sadarbībā ar Philips / Publicitātes foto

Tēmas