Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv X

Vakariņām pēc garas darba dienas: ātrā biešu un paniņu aukstā zupa 1

Garšīgi
2016. gada 12. maijā 17:15 2016. gada 12. maijā 17:15
Siltā sezona bez aukstās zupas nav izdevusies. Arī tad, ja jāsteidzas – vienmēr atradīsies laiks pagatavot šo auksto zupu!

Auksto zupu pasniedz ar gurķu un redīsu šķēlēm, kā arī zaļumiem. Labu ēstgribu.

Sarežģītība

- zema

Personas - 4

Izmaksas

– zemas

Sagatavošana – 5 min.

Gatavošana

– 10 min.

Sastāvdaļas:

• 700 g marinētu biešu, mazos kubiņos vai sarīvētas

• 100 g arugulas (rukolas)

• 1 l paniņu

• 2 lielas ķiploka daivas, sasmalcinātas

• jūras sāls pēc garšas

• svaigi malti melnie pipari pēc garšas

Pasniegšanai:

• 50 g sarkano redīsu, plānās šķēlēs

• 150 g gurķa, plānās šķēlēs

• bunte lociņu, sakapāti

Pagatavošana:

1. Jaudīgā blenderī sablenderē marinētas bietes, arugulu (rukolu), paniņas, ķiploku.

2. Pievieno sāli un piparus. Pasniedz zupu ar gurķu un redīsu šķēlēm, kā arī zaļumiem.

Recepte: Signe Meirāne / Publicitātes foto


cetrassezonas.lv

Citi šobrīd lasa

FOTOREPORTĀŽA: Latvijas labākie skatuves mākslinieki ierodas uz “Spēlmaņu nakts” ceremoniju 32
Skolā piekautais policists drīkstējis lietot šaujamieroci, taču to nav darījis 94
Par likumīgu autostāvvietas izmantošanu pie Mēbeļu nama Vladimiram izraksta sodu - 500 eiro 1
Pievienot komentāru