Vakariņām pēc garas darba dienas: ātrā biešu un paniņu aukstā zupa 1

Garšīgi
2016. gada 12. maijā 17:15 2016. gada 12. maijā 17:15
Siltā sezona bez aukstās zupas nav izdevusies. Arī tad, ja jāsteidzas – vienmēr atradīsies laiks pagatavot šo auksto zupu!

Auksto zupu pasniedz ar gurķu un redīsu šķēlēm, kā arī zaļumiem. Labu ēstgribu.

Sarežģītība

- zema

Personas - 4

Izmaksas

– zemas

Sagatavošana – 5 min.

Gatavošana

– 10 min.

Sastāvdaļas:

• 700 g marinētu biešu, mazos kubiņos vai sarīvētas

• 100 g arugulas (rukolas)

• 1 l paniņu

• 2 lielas ķiploka daivas, sasmalcinātas

• jūras sāls pēc garšas

• svaigi malti melnie pipari pēc garšas

Pasniegšanai:

• 50 g sarkano redīsu, plānās šķēlēs

• 150 g gurķa, plānās šķēlēs

• bunte lociņu, sakapāti

Pagatavošana:

1. Jaudīgā blenderī sablenderē marinētas bietes, arugulu (rukolu), paniņas, ķiploku.

2. Pievieno sāli un piparus. Pasniedz zupu ar gurķu un redīsu šķēlēm, kā arī zaļumiem.

Recepte: Signe Meirāne / Publicitātes foto


cetrassezonas.lv

Citi šobrīd lasa

"Lec tagad!" instruktora sliktā angļu valoda noved nāvē pusaudzi 28
Porziņģis parādījis, kādos īpaši patriotiskos apavos šovasar spēlēs Latvijas izlasē 14
Mārtiņš Rītiņš paziņo, ka pēc 23 gadiem pamet Latvijas labāko restorānu 27
Pievienot komentāru