Vakariņām pēc garas darba dienas: ātrā biešu un paniņu aukstā zupa 1

Māja un dārzs
2016. gada 12. maijā 17:15
Siltā sezona bez aukstās zupas nav izdevusies. Arī tad, ja jāsteidzas – vienmēr atradīsies laiks pagatavot šo auksto zupu!
Auksto zupu pasniedz ar gurķu un redīsu šķēlēm, kā arī zaļumiem. Labu ēstgribu.

Sarežģītība

- zema

Personas - 4

Izmaksas

– zemas

Sagatavošana – 5 min.

Gatavošana

– 10 min.

Sastāvdaļas:

• 700 g marinētu biešu, mazos kubiņos vai sarīvētas

• 100 g arugulas (rukolas)

• 1 l paniņu

• 2 lielas ķiploka daivas, sasmalcinātas

• jūras sāls pēc garšas

• svaigi malti melnie pipari pēc garšas

Pasniegšanai:

• 50 g sarkano redīsu, plānās šķēlēs

• 150 g gurķa, plānās šķēlēs

• bunte lociņu, sakapāti

Pagatavošana:

1. Jaudīgā blenderī sablenderē marinētas bietes, arugulu (rukolu), paniņas, ķiploku.

2. Pievieno sāli un piparus. Pasniedz zupu ar gurķu un redīsu šķēlēm, kā arī zaļumiem.

Recepte: Signe Meirāne / Publicitātes foto


cetrassezonas.lv
Pievienot komentāru

Noteikti izlasi

  • Divus mēnešus vecam bērnam zilumi un lauztas ribas. Tēvs esot pārāk cieši apskāvis 47
  • Purva Intas pēdējā vēlēšanās izpildīta. Viņa apglabāta pie savām mājām. FOTO 18
  • Lietuvietis Ēvalds izkrāpj 100 miljonus ASV dolāru, savās shēmās izmantojot arī Latviju 2