foto: Supplied by WENN.com/Vida Press
Eštona Kačera ģimene nopērk pludmales māju par 10 miljoniem
Aktieri Eštons Kačers un Mila Kunisa.
2017. gada 25. jūnijs, 07:22

Eštona Kačera ģimene nopērk pludmales māju par 10 miljoniem

Kasjauns.lv

Aktieru pāris Eštons Kačers un Mila Kunisa nesen iegādājušies māju okeāna krastā netālu no saulainās Santabarbaras ASV.

Kačera un Kunisas jaunā pludmales māja

Aktieru pāris Eštons Kačers un Mila Kunisa par 10 miljoniem dolāru iegādājies māju okeāna krastā netālu no saulainās Santabarbaras ASV.

gallery icon
13

Amerikāņu aktieris Estons Kačers un viņa sieva ukraiņu izcelsmes aktrise Mila Kunisa par jauno īpašumu samaksājuši 10 miljonus ASV dolāru. Māja ir 290 kvadrātmetrus liela.

Jaunajā īpašumā ir divu stāvu liela galvenā māja un vienstāvīga kotedža. Šajā īpašumā kopumā ir sešas guļamistabas un sešas vannasistabas.

Kačeram un Kunisai kaimiņos dzīvo aktrise Natālija Portmane ar ģimeni un „Zvaigzņu karu” režisors Džordžs Lūkass.

Šīs būs lieliskas mājas Holivudas pārim un viņa abiem bērniem – meitai Vaiatai un dēlam Dmitrijam.

Eštona Kačera un Milas Kunisas ģimene

Holivudas aktieru pāris Eštons Kačers un Mila Kunisa slepeni apprecējās 2015. gada jūlijā, deviņus mēnešus pēc tam, kad pasaulē bija ...

gallery icon
32

Eštons Kačers un Mila Kunisa slepeni apprecējās 2015. gada jūlijā, deviņus mēnešus pēc tam, kad pasaulē bija nācis viņu pirmdzimtais. Meita Vaiata Izabella piedzima 2014. gada oktobrī.

Aktieru pāra otrs bērns pasaulē nāca aizvadītā gada 30. novembrī. Jaunie vecāki dēlam deva vārdu Dmitrijs Portvuds Kačers.

Kačeram šī ir otrā laulība. Pirms tam viņš astoņus gadus bija precējies ar Holivudas aktrisi Demiju Mūru. Pāra laulība oficiāli šķirta 2013. gadā. Savukārt Milu pirms tam desmit gadu garumā vienoja romantiskas attiecības ar filmas „Viens pats mājās” aktieri Makoliju Kalkinu.