Sunīte, visu mūžu dzīvojusi pagrabā, beidzot redz saules gaismu
Mūsu mīluļi
2017. gada 16. maijs, 19:02

Sunīte, visu mūžu dzīvojusi pagrabā, beidzot redz saules gaismu

Kasjauns.lv

Šī ir mazā B.B. - pūdeļu kucīte, kura visu dzīvi bija ieslēgta sīkā būrītī kādā pagrabā, lai ražotu kucēnus. Viņa nezināja, kas ir saule un zāle.

Šo baiso Ziemeļkarolīnas "kucēnu ražotni" pērn septembrī atklāja ASV Dzīvnieku aizsardzības biedrība. Tās darbinieki konstatēja, ka sunīte tikusi izmantota, lai nepārtraukti dzemdētu kucēnus. 

"Viņa bija ļoti sīciņa, un izskatījās tik bezpalīdzīga," stāsta noziegumu pret dzīvniekiem izmeklētāja Džesika Loginigere. 

B.B. tika aizvesta uz Cabarrus dzīvnieku klīniku, kur viņu ievēroja reģistratūras darbiniece Brenda Tortoreo. "B.B bija stūrī," stāsta Brenda. "Viņa izskatījās nožēlojami. Viņa bija pārbijusies līdz nāvei... Un es nolēmu: tieši viņu es ņemšu uz mājām."

Sunīte visu mūžu dzīvojusi pagrabā, beidzot redz saules gaismu

gallery icon
12

Taču pēc mūža pavadīšanas sīkā būrī, sunīte Brendas dzīvoklī bija apjukusi. "Kad es viņu noliku uz grīdas, viņa visu laiku staigāja pa apli - neskraidīja," stāsta Tortoreo. "Laikam tas bija viss, ko viņa mācēja."

"Viņa nezināja, kas ir saule," stāsta Tortoreo. "Viņa neiznāja, kas ir zāle, un viņa no tās šāusmīgi pārbijās."

Mazpamazītēm, sunīte pierada. "Tagad viņa skrien apkārt mājai," saka Tortoreo. "Viņa ir iznākusi no savas čaulas. Mana mazā princesīte."

Tēmas