Krāsa, kas atgrūž netīrumus
Šo krāsu nebaida, ka pirmie panākumi sportā tiek "nosvinēti" ar dubļiem uz sienas.
Noderīgi ikdienā
2017. gada 16. maijs, 10:05

Krāsa, kas atgrūž netīrumus

Karlīna Timofejeva

Tīras sienas un krāsa, kurai netīrumi "met līkumu", vairs nav tikai skaists sapnis.

VAIRS NEKĀDU DUSMU

Noteikti varat atsaukt atmiņā to bezspēcības un izmisuma sajūtu, kāda rodas, ieraugot no pastaigas pārnākušo ģimenes četrkājaino draugu ar dubļiem nošļakstot teju visu māju. Vai sirdsapziņas pārmetumus, ka jūs dusmojaties, jo bērna pirmie panākumi sportā "atzīmēti" uz viesistabas sienas? Par laimi, laiki mainās un tas, kas kādreiz bija problēma, tagad ir tikai ikdienišķs sīkums.

Jebkurš suņa saimnieks zina, kas notiek, ja suns tikko pārnācis pēc pastaigas dubļos un lietū.

Ja agrāk šķita, ka sienu krāsa, kas pati atgrūž netīrumus, iztur sadzīves un ikdienas gaitā gūtos triecienus, skrāpējumus un nodilumus, ir tikai skaists sapnis, tagad tā ir realitāte. Zīmīgi, ka krāsu neietekmē arī tīrīšana - tā ilgi saglabā savu toni un mirdzumu it kā nekas nebūtu noticis. 

Zinot šo visu, "Sadolin EasyCare" būtu grūti nosaukt vienkārši par mājokļu sienu apdares krāsu. Tā pavisam noteikti ir kas vairāk.

Pat dubļainākās sportisko sasniegumu svinības vairs nesagādā īpašas raizes.

KRĀSA, NO KURAS BAIDĀS NETĪRUMI

Jaunajai sienām paredzētajai "Sadolin EasyCare" krāsai piemīt hidrofobas īpašības, proti, tās sastāvā esošais vasks aiztur mitruma ātru iesūkšanos sienas virsmā. Piemēram, ja jūs uzlietu sienai šķidrumu, tas nevis “pieliptu” un iesūktos, kā pieredzēts ar parastajām krāsām, bet vienkārši notecētu lejā, tādā veidā būtiski atvieglojot mājas soli un sienu tīrīšanu.

"Sadolin EasyCare" ir pirmā šāda veida matētā krāsa, kas paredzēta sienām. Tā gluži vienkārši atgrūž netīrumus, kas, salīdzinot ar parastajām krāsām, desmit reizes palielina tās izturību pret mazgāšanu.

Tagad netīrās sienas vairs nesagādā galvassāpes, jo notīrīt tās var ātri un pats galvenais - tik viegli!

"Sadolin EasyCare" - jauna tehnoloģija, tīras sienas!

JAUNA TEHNOLOĢIJA, VIEGLĀKA DZĪVE 

Ne mazāk svarīgs ir fakts, ka šī krāsa ir viegli uzklājama uz sienas un tikpat viegli izlīdzināma. Tā ir ļoti svarīga īpašība, kas parūpēsies, lai jūs varētu tikt pie vienmērīgām un gludām sienām. Daudzus noteikti iepriecinās arī fakts, ka tai gandrīz nemaz nav aromāta, un to var tonēt plašā krāsu gammā. 

"Sadolin EasyCare" jūsu sienas ilgi saglabās jaunas un svaigas, bet jūs atbrīvos no liekām raizēm.