foto: Publicitātes foto
Universāli un kvalitatīvi stūra dīvāni - interneta veikalā 220.lv
Noderīgi ikdienā
2017. gada 23. marts, 17:04

Universāli un kvalitatīvi stūra dīvāni - interneta veikalā 220.lv

Jauns.lv

Par spīti tam, ka mīksto mēbeļu piedāvājums kļūst arvien daudzveidīgāks un plašāks, stūra dīvāni joprojām ir ļoti iecienīti un tiek izmantoti interjera papildīšanai ne tikai mājokļos, bet arī birojos. To konstrukcija ir piemērota dažāda izmēra telpām, tādēļ, izvēloties stūra dīvānu, Tu vari izveidot mājās īpašu zonu, kurā atpūsties, palasīt grāmatu, aprunāties ar draugiem, iedzert tasi tējas ar vecākiem, noskatīties filmu kopā ar otro pusīti vai vienkārši izgulēties pēc garas darba dienas.

Ja arī Tu šobrīd esi jaunu stūra dīvāna meklējumos, ielūkojies interneta veikalā 220.lv – šeit vari iegādāties kvalitatīvus stūra dīvānus par pieņemamām cenām!

Stūra dīvāni ir unikālas mēbeles, jo tās spēj padarīt mājīgāku ikvienu telpu. Tomēr, izvēloties jebkura veida dīvānu, gultu, krēslu vai kādu citu interjera elementu, ir jābūt uzmanīgam. Šeit būs daži padomi, kas Tev palīdzēs iegādāties piemērotāko stūra dīvānu:

  • Ja meklē stūra dīvānu biroja telpām, ieteicams izvēlēties praktisku un konservatīvu modeli. Šim aspektam jāpievērš īpaša uzmanība, it sevišķi, ja dīvāns paredzēts klientiem. Mēbeles krāsai un stilam jābūt saskaņotam ar kopējo telpas interjeru un uzņēmuma stilu. Lai stūra dīvāns neizskatītos “vientuļi”, vari iegādāties tam pieskaņotu galdiņu informācijas materiāliem, žurnāliem utt.
  • 220.lv iespējams iegādāties dažādus stūra dīvānu modeļus. To, kurš ir piemērotākais Tev, izvēlies vadoties pēc telpas lieluma, kā arī mērķa, kādam dīvāns ir paredzēts.
  • Ja stūra dīvānu vēlies novietot viesistabā, atbilstošā modeļa izvēlē vari būt radošāks. Tajā pašā laikā neaizmirsti to, ka dīvāna formai un krāsai ir jābūt harmonijā ar citiem telpā esošajiem toņiem.
  • Ja Tev patīk eksperimentēt, apsver iespēju izvēlēties stūra dīvānu košā krāsā, piemēram, sarkanā. Tiesa, eksperti neiesaka izvēlēties mēbeles spilgtās krāsās, bet dot priekšroku maigākiem toņiem, kas radīs patīkamu atmosfēru telpā.
  • Pie ikviena stūra dīvāna modeļa interneta veikalā 220.lv Tu vari apskatīt tā izmērus, kas ir īpaši svarīgi tad, ja izvēlies lielas mēbeles. Pirms tam gan izlem, kurā telpas stūrī dīvāns tiks novietots un izmēri, cik daudz vietas tam varētu atvēlēt.
  • Vari izmantot stūra dīvānu, lai nomaskētu trūkumus telpas plānojumā.
  • Izvēloties tieši Tavam mājoklim vai birojam piemērotu stūra dīvānu, radīsi telpā omulīgu un mājīgu atmosfēru.
  • Salīdzinājumā ar citiem mīksto mēbeļu veidiem, stūra dīvāni aizņem salīdzinoši mazāk vietas. Un tie ir kā radīti nelielām telpām.
  • Pirms izvēlies stūra dīvānu, aplūko tā funkcijas! Vai detaļas, piemēram, dīvāna gali ir pārvietojami, mainot dīvāna formu? Vai to iespējams izvilkt, pārveidojot par gultu?
  • Ērtāki būs dīvāni, kuru roku balsti būs zemāki, bet slīpums – pietiekami ērts sēdēšanai.
  • Izlasi produkta aprakstu, lai uzzinātu, vai dīvānam komplektā ieļauti arī dekoratīvie spilveni! Ja nav, tad zini, ka tos iespējams iegādāties atsevišķi.

Ienāc 220.lv un izvēlies stūra dīvānu savam mājoklim vai darba vietai jau šodien!

Reklāmas raksts sadarbībā ar 220.lv

Tēmas