Perfektas gaļas pankūciņas. Recepte brokastīm vai pusdienām
Zeltaini brūnās pankūkas pasniegšanai. Lai labi garšo!
Garšīgi
2017. gada 18. marts, 05:29

Perfektas gaļas pankūciņas. Recepte brokastīm vai pusdienām

Jauns.lv

Ir pierasts, ka ar vārdu ''pankūkas'' mums asociējas saldais ēdiens, bet šīs pašas ''pankūkas'' var būt ne tikai saldēdiens vien!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sastāvdaļas:

    3 olas

    piens

    eļļa

    milti

    ūdens

    cūkgaļa

    sīpoli

    garšvielas

Gatavošana:

1. Bļodā iesit olas, pievieno nedaudz sāli, sakuļ.

2. Pievieno pienu un ūdeni. Kārtīgi izmaisa un pa daļām pievieno miltus.

3. Mīklai pievieno nedaudz eļļu. Mīklas konsistencei jābūt ne pārāk biezai.

4. Mīklu atstāj, lai nedaudz uzbriest.

5. Izvāra liesu cūkgaļu, samaļ un liek pannā cepties. Pievieno smalki sagrieztus sīpolus, sāli, piparus un raudeni. Gaļas masai jābūt saistošai, cepoties tai pielej nedaudz buljona.

6. Cep plānas pankūkas un pilda tās ar malto gaļu.

7. Kad tās sapildītas, pankūkas no abām pusēm vēlreiz apcep gaiši brūnas.

Pasniedz ar skābu krējumu.

Lai labi garšo!


Agita Gabrāne, Mammamuntetiem.lv/ Foto: Shutterstock