Beidzot! Inženieri atklājuši veidu, kā patiesi satuvināties ar savu kaķi. VIDEO
Produkta radītāji savu unikālo un pretrunīgo veidojumu pieteikuši arī pūļa finansēšanas vietnē Kickstarter.com. Šobrīd gumijas mēļu ražošanai saziedoti jau 24,867 ASV dolāru.
Mūsu mīluļi
2016. gada 31. maijs, 19:04

Beidzot! Inženieri atklājuši veidu, kā patiesi satuvināties ar savu kaķi. VIDEO

Jauns.lv

„Vai jums kādreiz ir bijusi vēlme nolaizīt savu kaķi? Pateicoties mūsu izgudrojumam jūs to variet darīt, neriskējot aizrīties ar spalvām!” Šādi savus potenciālos klientus uzrunā īpašā produkta „LICKI Brush” radītāji. Gumijas produkts solās būt ļoti efektīvs kaķa kopšanā, turklāt beidzot liks ķepainim jūs patiesi iemīlēt!

Jau izsenis cilvēkiem ir bijis jāsamierinās ar faktu, ka kaķi nebūt necenšas īpaši satuvināties ar saviem saimniekiem. Murrājošie dzīvnieki nudien neizceļas ar suņiem tik raksturīgo pašaizliedzību un bezkompromisa mīlestību pret cilvēku. Cenšoties labot situāciju, ASV inženieri nākuši klajā ar visai amizantu produktu – speciālu gumijas mēli, kuru ievietojot mutē, saimnieks var efektīvi izlaizīt sava kaķa kažoku, tādējādi to attīrot no izkritušām spalvām.

Pēc šāda gājiena sirds atmaigs jebkuram kaķim!

Kā apgalvo idejas autori, pētījumos atklāts, ka kaķi šādu sevis apkopšanu savstarpēji uztver kā satuvināšanās un mīlestības žestu. Līdz ar ko šis produkts tiek pozicionēts kā izcils veids, lai tiktu cauri kaķiem reizēm raksturīgajai aukstajai un vienaldzīgajai attieksmei pret savu cilvēku.

Pamācība kaķa laizīšanā:


Kasjauns.lv/Foto: ekrānšāviņš no video / Shutterstock

Tēmas