foto: Instagram
Pasauli sajūsmina burvīga ģimene ar 12 Persijas kaķiem
Kaķu saimnieci absolūti neinteresē stereotipi par "kaķu tantēm". “Esmu laimīga, un mani pilnīgi vienalga, ko cilvēki domā par to, ka man mājās ir tik daudz kaķu.” Patlaban murrājošajai ģimenītei ir jau 300 000 sekotāju, un to skaits strauji aug.
Mūsu mīluļi
2017. gada 27. jūnijs, 07:24

Pasauli sajūsmina burvīga ģimene ar 12 Persijas kaķiem

Kasjauns.lv

“12 kaķu mamma” – tā sevi sociālajā tīklā “Instagram” nosaukusi kāda sieviete no Japānas. Un viņai patiešām ir ar ko lepoties – viņai mājās ir veseli 12 garspalvainie persiešu kaķi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Turklāt kaķu mīļotāja ar dalās savā lepnumā arī ar pārējiem - pūkaino draugu bildes un video regulāri tiek ievietoti sociālajā tīklā “Instagram”. Patlaban murrājošajai ģimenītei ir jau 300 000 sekotāju, un to skaits strauji aug.

Kaķu mamma apgalvo, ka viņu absolūti neinteresē stereotipi par “kaķu tantēm”. “Esmu laimīga, un mani pilnīgi vienalga, ko cilvēki domā par to, ka man mājās ir tik daudz kaķu.”

Žurnālam “Catster” viņa atklāj, kā tika pie savas pirmās persiešu kaķenītes Yuki. Mazo nabadzīti, netīru un pārsalušu, japāņu sieviete ir atradusi no ielas. 

Iemīlējusi šo pūkaino skaistuli, viņa paņēma no patversmes vēl divus persiešu kaķus, un drīz pēc tam vienā metienā piedzimuši deviņi kaķēni, kuriem arī, protams, atradās vieta mājās. Tad arī sākās kaķu saimes aktīvā dzīve “Instagramā”, turklāt, kā redzams, četrkājaiņiem ļoti patīk pozēt.

Kuplās ģimenes vajadzībām iegādāts arī lielāks dīvāns

Kaķi pusdieno. Pievērsiet uzmanību - kas par kažoku krāsu toņiem!

Tēmas