Simsonu ģimene: "Mums mājās ir iRobot, tagad varam aicināt ciemiņus baltās zeķēs!"
Kopš māju uzkopj iRobot, Simsonu ģimene secinājusi, ka vairs nav smilšu, kas agrāk lipa pie pēdām, un dzīvnieku spalvu ir krietni mazāk.
Tīras grīdas katru dienu
2015. gada 28. decembris, 12:00

Simsonu ģimene: "Mums mājās ir iRobot, tagad varam aicināt ciemiņus baltās zeķēs!"

Jauns.lv

Kopš TV raidījuma SuperBingo vadītāja Armanda Simsona ģimenē ienākuši divi grīdas uzkopšanas aparāti iRobot, viņš neslēpj, ka māja patiešām kļuvusi tīrāka.

Simsonu ģimene – Armands, sieva Iveta un meitas Patrīcija Paula (8), Eimija Pola (7) un Heidija Petra (7) – dzīvo plašā dzīvoklī jaunā projekta mājā Pierīgā. Viņi ir aktīva dzīvesveida piekritēji – dodas izbraukumos ar velosipēdiem, skrituļo, apmeklē baseinu, bet mājās meitas rotaļājās ar aktīvo korgiju Mikiju un kaķeni Fēbi. Tāpēc, lai satīrītu plašo dzīvokli, Simsoniem ir ko ņemties.

Armands jau kādu laiku apsvēris iRobot iegādi. „Mūsu putekļsūcējs velk, šķiet, trešo dzīvību, tāpēc ir pēdējais laiks domāt par jaunu. Spriedām, ka varbūt prātīgāk tradicionālā putekļsūcēja vietā iegādāties kādu no iRobot,” atzīst Simsons, kurš tagad novērtē divus palīgus – iRobot testam viņa ģimenes rīcībā nodots jaunākais grīdas sausās uzkopšanas robots iRobot Roomba 880 un grīdas uzmazgāšanas robots iRobot Braava 380T.

Kāds ir pirmais iespaids? „Bez kaķa Fēbes un suņa Mikija mums tagad mājās ir divi jauni mājdzīvnieki. Tie ir ideāli – nav jābaro, paši aiz sevis savāc,” par iRobot joko Armands Simsons. Taču viņa jokā ir liela patiesība. „Tādai ģimenei kā mūsu – trīs bērni, kaķis, suns un ļoti intensīvs ikdienas ritms – šie iRobot ir kā radīti, lai atvieglotu mājas soli un sniegtu nedaudz vairāk brīva laika. Tiešām – tas patiesi tā ir, ka šie roboti ļoti, ļoti palīdz mājas darbos,” piebilst Armands.

Armandam piekrīt sieva Iveta: „Līdz šim dzīvokli uzkopu divreiz dienā – no rīta un vakarā, jo, gluži loģiski, bērni, it sevišķi suns, no āra sanes daudz putekļu, smilšu un, protams, spalvu. Tāpēc tīrīšana aizņēma daudz laika. Tagad to dara iRobot, turklāt dara perfekti.”

Simsonu ģimene ir apmierināta arī ar iRobot tīrīšanas kvalitāti. „Mājās staigājam basām kājām vai zeķēs. Tagad, kad mums ir šie roboti, pieķērām sevi, ka pēdas vairs nejūt smilšu graudiņus. Jo agrāk, lai cik cītīgi uzkopām māju – un vizuāli tā arī izskatījās tīra –, tomēr uz grīdas bija gan smiltis, gan spalvas. Tagad atšķirība ir patiešām jūtama. Varam pat droši aicināt ciemiņus baltās zeķēs, nebaidoties, ka tās paliks melnām pēdām,” smaida Armands un piebilst: „Patika iRobot konsultanta padomi. Viņš visu izstāstīja tik saprotami, ka pat meitenes tagad droši var šo aparātu lietot, nomainīt lupatiņas, iztīrīt rullīšus. Jāatzīst arī, ka šie roboti patiešām ir vienkārši ekspluatējami.”

Simsonu ģimene neslēpj arī, ka parādījies vairāk brīva laika. „Varam droši doties prom no mājas un atgriezties ar apziņu, ka grīdas būs jau satīrītas. Es gan pagaidām vēl neesmu pārliecināta, vai roboti patiešām iztīra pilnīgi visu, taču tik un tā to palīdzība ir neatsverama. Šķiet, ka iRobot Roomba nespēj perfekti iztīrīt stūrus, jo pats ir apaļš, toties to lieliski izdara iRobot Braava, ko var lietot divos režīmos,” novērojusi Iveta.


iRobot Roomba®

Viens no modernākajiem iRobot Roomba robotiem putekļsūcējiem! 800. sērijas Roomba roboti nodrošina maksimālu tīrīšanas sniegumu, minimizējot tā apkopes rūpes. Jaunā AeroForce tīrīšanas tehnoloģija garantē piecas reizes lielāku sūkšanas jaudu un savāc līdz pat 50% vairāk netīrumu. AeroForce sistēma ir trīs ļoti svarīgu, jaunu tehnoloģiju kombinācija, kas piedāvā visveiksmīgāko sūkšanas jaudas un netīrumu savākšanas apvienojumu. Tās ir: AeroForce™ netīrumu savākšanas rullīši, gaisa plūsmas paātrinātājs un augstas veiktspējas putekļsūcējs. Jaunajā tīrīšanas sistēmā birstes ir aizstātas ar netīrumu savācējrullīšiem, kas ir vairāk pasargāti no matu, diegu uztīšanās un vairs neaplīp ar dzīvnieku spalvām, līdz ar to līdz minimumam samazinot rūpes par robota apkopi. Īpaši tas atvieglo dzīvi mājdzīvnieku saimniekiem, jo vidējas un īsas dzīvnieku spalvas, kas var pieķerties birstēm, jaunajos rullīšos vairs neķeras. Roomba lietošana katru dienu ir kļuvusi vēl ērtāka un vienkāršāka.



iRobot Braava™

Grīdas uzmazgāšanas robots, kura uzdevums ir tīrīt grīdas atbilstoši izvēlētajam režīmam. Robots vai nu uzslauka, vai arī uzmazgā grīdu. Braava lietošana ir vieglāka par vieglu – piestipriniet mikrošķiedras drānu pie magnētiskās tīrīšanas uzlikas, novietojiet robotu uz grīdas un nospiediet uzslaucīšanas vai uzmazgāšana režīma pogu. Uzslaucīšanas režīmā Braava uzslaucīs putekļus, netīrumus un matus. Uzmazgāšanas režīmā ar samitrināto lupatiņu robots uzmazgās arī traipus un nedaudz piekaltušus netīrumus. Uzmazgāšanas režīma Braava telpu uzmazgā līdzīgi kā cilvēks – īsām abpusējām kustībām, lai efektīvi tiktu galā arī ar traipiem uz cietajiem grīdas segumiem (arī uz lamināta). Šis robots strādā tik klusi, ka netraucēs gandrīz jebkuru ikdienas aktivitāti vai pat miegu.


iRobot servisa centrs: Bieķensalas iela 21 (Mūkusalas biroju ēka, blakus t/c Rīga Plaza)

Vairāk par iRobot grīdas uzkopšanas robotiem var uzzināt irobot.lv vai piezvanot 202 44 222

Ja arī jums ir interese par iRobot, varat pieteikties testam, zvanot pa tālruni 20244222 vai elektroniski mājaslapā www.irobot.lv/test


Reklāmas raksts sadarbībā ar

www.irobot.lv /Foto: Juris Vaidakovs