Magone Burka raksta dzeju! Ar savas dzejas lasījumu debitē Londonā. FOTO
TV šova „Saimnieks meklē sievu” dalībniece Magone Burka pirmo reizi publikas priekšā lasīja savu dzeju. Pasākums notika Londonā, Daugavas Vanagu namā.
Slavenības
2014. gada 2. aprīlis, 13:11

Magone Burka raksta dzeju! Ar savas dzejas lasījumu debitē Londonā. FOTO

Jauns.lv

TV šovā «Saimnieks meklē sievu» iepazītā saimniece Magone Burka jau četrus mēnešus dzīvo Anglijā. Nesen Londonā, Daugavas Vanagu namā notika kompānijas „Kellman Productions” organizēts pasākums, kurā saimniekšova dalībniece pirmo reizi lasīja savu dzeju!

Pasākumā piedalījās arī Latvijā dzimušais humorists Gatis Kandis. Viņš savulaik piedalījās slavenajā britu šovā „Britain’s got talent”. Kā vēsta kompānijas «Kellman Productions » pārstāvis Miks Celmiņš, uz pasākumu ieradās aptuveni 200 skatītāju. Gatis publiku atdzīvināja un sasmīdināja. Viņš dziedāja, jokoja, un parādīja, ka spēj būt arī nopietns. Pēc Gata jautrajiem stāstiem, pirmo reizi publikas priekšā savu dzeju lasīja Magone Burka. „Magones dzeja ir par mīlu, attiecībām un viņas bērnību. Par visu viņa prot runāt caur dabu. Par mīlestību viņa runā caur ziediem un Latvijas lauku ainavām,” portālam Kasjauns.lv atklāja pasākuma režisors Miks Celmiņš.

Viņš kopā ar uzņēmuma „Signet Contemporary Art” īpašnieci Signi Zembergu palīdz latviešu māksliniekiem, veidojot pasākumus un akcijas. Šis vakars bija organizēts viņu rīkotās kampaņas „And You Calling Me Coloured” (no angļu val. - Un tu mani sauc par krāsaino?) ietvaros.

Pēc pasākuma turpinājās dejas un līksmība Daugavas Vanagu nama bārā. Kā notika Magones Burkas dzejas vakars un Gata Kanda humoršovs, skatiet galerijā!

Magones Burkas dzejas un Gata Kanda humora vakars Londonā

gallery icon
13

Gatis Kandis britu šovā „Britain’s got talent 2012”.

Magones Burkas fotosesija ar dēlu Robertu

gallery icon
12

Kasjauns.lv/ Foto: no organizācijas „Kellman Productions” arhīva, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva