Mūžīgais romantiķis Džilindžers jau sesto reizi apprecējies
Džilis nu atkal ir precēts vīrs! Sesto reizi. Par sievu viņš apņēmis Ingu Grencbergu, ar kuru viņam attiecības ir jau ilgāku laiku.
Slavenības
2016. gada 26. maijs, 16:19

Mūžīgais romantiķis Džilindžers jau sesto reizi apprecējies

Kasjauns.lv

Dailes teātra mākslinieciskais vadītājs, režisors Dž. Dž. Džilindžers jau sesto reizi iestūrējis laulības ostā, šonedēļ par sievu apņemot draudzeni Ingu Grencbergu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šodien jaunā sieva par notikušo laulības procedūra pavēstīja sociālajos tīklos, ievietojot foto, kur pati saposusies gaišā kleitā, bet Džilis mugurā vilcis uzvalku, nav aplicis kaklasaiti un mazliet paslinkojis aizpogāt krekla augšējās pogas.

Par savu saderināšanos, Inga savulaik arī paziņoja sociālajos tīklos – tas notika pagājušā gada nogalē, laikā, kad mīlnieki atpūtās Taizemē.

Džilindžers ir divu meitu tēvs, bet viņa izredzētā Inga līdz šim nebija precējusies, bet no iepriekšējām attiecībām viņai ir dēls Kristers Ivars.

Džilis līdz šim precējies jau piecas reizes. Pēdējā laulība, kas oficiāli ilga no 2011. gada maija līdz 2014. gada novembrim, viņam bija ar Dailes teātra aktrisi Elīnu Dzelmi (29), un abu attiecībās pasaulē nāca meita Hanna (3). Lai arī Džilindžers pēdējās laulības laikā nevairījās teikt, ka Elīna ir viņa mūžā visbeidzamā izvēle, bet Dzelme solīja vīram salauzt ceļgalus, ja tas viņu krāps, krīze abu attiecībās iezagās jau pagājušā gada sākumā. Toreiz, atgriežoties no atpūtas Turcijā, žurnālam Kas Jauns teātra pāris neslēpa, ka vairs nedzīvos kopā. Pērnajā vasarā Džilindžers sabiedrībā izgāja jau Ingas Grencbergas pavadībā, un novembrī laulība ar Elīnu tika oficiāli šķirta. Drīz savu otru pusīti atrādīja arī Elīna, izejot sabiedrībā ar miljonāru un a/s Olainfarm valdes priekšsēdētāju Valēriju Maliginu.

Pirmoreiz Džilindžers apprecējās 19 gadu vecumā. Savulaik par šo laulību intervijā žurnālam Santa viņš paziņoja: „Mūsu laikos bija ļoti maz informācijas par izsargāšanās veidiem – pirmo reizi pārguļot ar sievieti, viņa uzreiz palika stāvoklī. Dabiski, es, būdams ideālists, nolēmu, ka uzreiz jāprecas, un sevi nokodēju uz to, ka tā ir īsta mīlestība un uz visu mūžu. Pāris gadu tu dzīvo ar tādu domu, bet tad ir spēja atklāsme, un tu visu pārtrauc.”

Otrā kopdzīve bija jau krietni veiksmīgāka. Ar tulkotāju Gunitu Mežuli Džilis kopā nodzīvoja desmit gadus, bet oficiālā laulībā – divus. Pēc tam apprecējās ar rakstnieci un žurnālisti Daci Rukšāni, ar kuru laulībā tika aizvadīti divarpus gadi, bet ceturtā režisora dzīvesbiedre bija uzņēmēja, skaistumkopšanas salona īpašniece Binnija Ārberga, ar ko nodzīvoja četrus gadus.

Laikā, kad Džilindžers vēl karsti mīlēja savu ceturto sievu Binniju, žurnālam „Pastaiga” režisors atzina: „Man ir stipri veicies ar sievietēm. Izņemot pirmo sievu, par kuru man pat negribas domāt. Bet jau ar otro, ar Džūnu, bija baigā mīlestība. Nu... labi, uzradās Dačka – biščiņ vēl lielāka mīlestība. Ir ļoti sarežģīti aiziet no sievietes, kuru tu mīli, tāpēc, ka citu mīli vairāk. Tāpat arī tad, kad mēs ar Daci izšķīrāmies, no manas puses joprojām bija mīlestība. Bet arī tagad man ir mīlestība. Dačka bija ideāla sieviete, un arī tagad man ir ideāla sieviete. Man ir veicies.” Tiesa, jau neilgu laiku pēc šīs atklāsmes režisors iemīlējās jauniņajā kolēģē aktrisē Elīnā Dzelmē, kas par pašu ir 20 gadu jaunāka. Abu kaislīgā dienesta romāna dēļ arī izjuka Džiļa un Binnijas laulība, bet pēc tam Džilindžers nevilcinoties aizveda pie altāra daiļo aktrisi, kas kļuva par viņa piekto sievu.

Kasjauns.lv / Foto: Facebook.com

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās