"Jumprava" apvienojas zelta sastāvā. Grupai pievienojies arī Ulmanis! VIDEO
Grupas “Jumprava” zelta sastāvs tālajos 80. gados, kad grupā bija arī Aigars Voitišķis un Ingus Ulmanis. No kreisās: Aigars Krēsla, Aigars Voitišķis, Aigars Grāvers un Ingus Ulmanis.
Slavenības
2014. gada 18. jūnijs, 04:52

"Jumprava" apvienojas zelta sastāvā. Grupai pievienojies arī Ulmanis! VIDEO

Jauns.lv

Šogad grupa “Jumprava”, aktīvi koncertējot, svin 30 gadu jubileju. Turklāt jubilejas gada ietvaros atjaunots tā dēvētais zelta “Jumpravas” sastāvs, kādā grupa uzstājās no 1984. gada līdz 1987. gadam.

Grupa “Jumprava” jau daudzus gadus muzicē četru vīru sastāvā. Tie ir Aigars Grāvers, Aigars Krēsla, Aigars Grauba un Ainars Ašmanis. Taču šovasar viņiem pievienojās arī kādreizējie grupas dalībnieki Ingus Ulmanis un Aigars Voitišķis. Šajā sastāvā “Jumprava” 80. gadu vidū kļuva slavena ar tādiem hitiem kā „Par rozēm”, „Mākonis”, „Prom no pilsētas”, „N-tā pietura” un citiem.

Grupas sākotnējā sastāva atjaunošana ir īpašs gadījums, un šajā sastāvā “Jumprava”, izpildot īpašu programmu „No tēvu zemes”, uzstāsies tikai trīs pilsētas svētku koncertos. Pirmais jau notika 6. jūnijā Daugavpilī, bet nākamie būs Jumpravā 19. jūlijā un Ventspilī 2. augustā.

Grupa “Jumprava” ar atjaunoto sastāvu un programmu „No tēvu zemes” Daugavpils pilsētas svētkos 6. jūnijā

Jumprava Daugavpils pilsētas svētkos 2014 / Jumprava 30 / 1 from Imago Studios Latvia on Vimeo.

Kasjauns.lv/Foto: No izdevniecības Rīgas Viļņi sastāva, publicitātes foto