Dita Lūriņa atgriežas teātrī. FOTO
Dita Lūriņa (Antonija) starp Joski (Ģirts Liuznieks) (no kreisās) un Ābramu (Juris Lisners) Nacionālā teātra izrādē “Skroderdienas Silmačos”.
Slavenības
2014. gada 20. jūnijs, 08:19

Dita Lūriņa atgriežas teātrī. FOTO

Jauns.lv

Divus mēnešus pēc otrā bērniņa piedzimšanas viena no spilgtākajām Latvijas Nacionālā teātra aktrisēm Dita Lūriņa-Egliena atkal kāpj uz skatuves. Viņa ir galvenajā – Antonijas – lomā tradicionālajā pirmsjāņu izrādē “Skroderdienas Silmačos”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Atgādinām, ka aktieru pāra Ditas Lūriņas-Eglienas un Mārtiņš Egliena meitiņa pasaulē nāca 21. aprīlī, un viņai tika dots pagājušā gadsimta divdesmito un trīsdesmito gadu spožākās Holivudas zvaigznes Grētas Garbo vārds. Mazulīte ir Ditas un Mārtiņa otrs bērns – vecākajam dēlam Ernestam šovasar būs astotā dzimšanas diena.

Vēl esot meitiņas gaidībās, Dita Lūriņa-Egliena solīja, ka drīz vien pēc bērniņa nākšanas pasaulē atgriezīsies uz skatuves. Un tas ir arī noticis – Dita piedalās krāšņajā muzikālajā iestudējumā “Skroderdienas Silmačos”, kura pirmizrāde notika 2010. gada 10. jūnijā. Šī izrāde ir tik populāra, ka arī šovasar visas biļetes uz to izpārdotas. Tiesa gan, šobrīd šī ir vienīgā izrāde, kurā piedalās Dita Lūriņa – Egliena, jo teātrī pilnībā viņa atgriezīsies rudenī līdz ar jaunās sezonas sākumu.

 

Ieskats Nacionālā teātra izrādē "Skroderdienas Silmačos"

gallery icon
18

Kasjauns.lv/Foto: Gunārs Janaitis