Slavenības
2014. gada 30. jūnijs, 05:15

Dīvaini. Lībane kļūst vecāka, bet Šķēle ne! FOTO

Jauns.lv

Pētot viesu fotogrāfijas no Krievijas dienu svinībām, acīgākie kasjauns.lv lasītāji pamanījuši ko savdabīgu. Proti, starp Krievijas vēstnieka Latvijā ciemiņiem bija arī bijušais premjers Andris Šķēle ar sievu Kristiānu Lībani-Šķēle un šis pāris izskatījās visai neparasti. Kas tā izbrīnīja lasītājus? Skatiet paši!

Juriste Kristiāna Lībane pēc Latvijas Universitātes absolvēšanas 1993. gadā iesaistījās politikā, un kā partijas “Latvijas ceļš pārstāve” 1995. gadā kļuva par 5. Saeimas deputāti.  Viņa tika ievēlēta arī 6. un 7. Saeimā, kur bija “Latvijas ceļš” frakcijas priekšsēdētāja. Politika Kristiānu saveda kopā arī ar savu nākamo vīru – bijušo Latvijas Ministru prezidentu un "Tautas partijas" dibinātāju Andri Šķēli. 2004. gada 6. augustā viņi apprecējās – tad Kristiānai bija 34 gadi, bet Šķēlem – 46 gadi. Gadu vēlāk ģimenē piedzima dēls Edvards.

Kopš kāzām pagājuši desmit gadi, Andrim Šķēlem ir jau 56 gadi, bet Kristiānai Šķēlei – 44. Taču, spriežot pēc pāra jaunākajām fotogrāfijām, Andris Šķēle nenoveco, un neizskatās, ka viņš būtu 12 gadus vecāks par sievu. Savukārt Kristiānu Lībani ne pazīt - pie vainas ir Šķēles kundzes neveiksmīgi izvēlētā frizūra, kas simpātisko dāmu vizuāli padara vecāku par saviem gadiem.

Kasjauns.lv/Foto: Eduards Paničevs, no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva