Aktieris Ģirts Liuziniks šķir laulību un ir kopā ar kolēģi. FOTO
Ģirts Liuziniks ar sievu Metu 2011. gadā, Spēlmaņu nakts ceremonijā. Tagad pāris šķīries.
Slavenības
2016. gada 29. marts, 06:06

Aktieris Ģirts Liuziniks šķir laulību un ir kopā ar kolēģi. FOTO

Jauns.lv

Seriālos “Viņas melo labāk” un “UgunsGrēks” plašu popularitāti guvušajam Latvijas Nacionālā teātra aktierim Ģirtam Liuzinikam (34) izirusi ģimenes dzīve ar sievu Metu (34), un nu jau pāris mēnešu viņš ir kopā ar jauno aktrisi Lieni Sebri (25).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Nevēlos neko noliegt. Manā dzīvē ir kaut kas mainījies. Tomēr tas nav sānsolis, neesmu pieķerts ar kolēģi, krāpjot sievu. Jau aptuveni pusgadu vairs nedzīvoju kopā ar Metu,” žurnālam “Kas Jauns” atklāj Ģirts.

Viņš teic, ka ar Lieni Sebri pirms gada iepazinies abu kopīgajā darbavietā Latvijas Nacionālajā teātrī, kad tika iestudēta izrāde “Kabarē”. Laika gaitā abi sadraudzējušies, bet šā gada sākumā uzplaukušas jūtas. Nu jau pāris mēnešu Liuziniks un Sebre ir kopā, līdz ar to koleģiālā draudzība ir pārtapusi dienesta romānā. „Bet vēlos uzsvērt, ka Liene nav iemesls pārmaiņām manā ģimenes dzīvē. Neviens nevienu nav krāpis, un neviens ne uz vienu nav apvainojies. Mēs vienkārši sapratām, ka turpmāk vairs nevaram būt kopā. Nezinu, vai mūs atsvešināja mana lielā noslogotība darbā. Manuprāt, tā drīzāk bija virkne visādu apstākļu un likumsakarību. Mūsu šķiršanās nav viena konkrēta notikuma sekas,” par ģimenes izjukšanu teic aktieris, kura laulībā ar līdzšinējo sievu Metu aug divi dēli – nepilnus trīs gadus vecais Knuts un Everts, kam ir četrarpus gadu.

Arī Ģirta jaunajai draudzenei Lienei Sebrei ir atvase no iepriekšējām attiecībām. Viņas meita Emīlija, kam maijā būs seši gadi, piedzima attiecībās ar bijušā LNT šefa, kino producenta Andreja Ēķa dēlu Rūdolfu Ēķi, ar ko Liene pat posās kāzām. Tomēr pāris izlēma pārtraukt kopdzīvi, tā arī nenonācis līdz likumīgai ģimenes nodibināšanai.


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders