Seksīgais Bulis uz skatuves izģērbjas pavisam pliks. FOTO
Andris Bulis, kurš tiek dēvēts pat vienu no Latvijas seksīgākajiem vīriešiem, uz skatuves ilgāku brīdi pavadīja pilnīgi kails.
Slavenības
2016. gada 15. septembris, 15:40

Seksīgais Bulis uz skatuves izģērbjas pavisam pliks. FOTO

Jauns.lv

14. septembrī Jūrmalas Kultūras centrā pirmizrādi piedzīvoja režisores Gaļinas Poliščukas izrāde „Dzīvības kvota”, kurā galvenās lomas atveidotājs, aktieris Andris Bulis pat izģērbās.

Andris, kurš izrādē atveidoja bēgli, ar garajiem drediem un iesauļoto ķermeni savā tēlā iejutās nevainojami. Izrādes laikā bija arī redzamas ainas, kurās Andris plikiņš mazgājas dušā. Vairākas minūtes viņš pavadīja uz skatuves, piesedzis ar roku savu mantību. Dāmas zālē bija samulsušas ne pa jokam, bet kopumā izrāde viņām patika. Vairāk nekā 10 minūtes nerima aplausi, un izrādes varoņi saņēma daudz ziedu.

Pirmizrādi „Dzīvības kvota” apmeklēja arī sabiedrībā zināmi ļaudis – eksprezidents Valdis Zatlers, miljonāra un bijušā NBA basketbolista Andra Biedriņa sieva Madara Biedriņa, dziedātāja Rūta Reinika ar  mīļoto vīrieti Jāni Preisu, bijušais kamaniņbraucējs Mārtiņš Rubenis ar sievu mākslinieci Ievu Kokorēviču un citi. Pēc pirmizrādes aicinātie viesi cienājās ar uzkodām un šampanieti.

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders