Jānis Jurkāns varētu precēties arī ceturto reizi
Jānis Jurkāns jau vairāk nekā gadu sabiedrībā šad tad parādās Lindas Apses sabiedrībā. Taujāts, vai varētu apprecēties ceturto reizi, Jurkāns teic: „Nekad nesaku nekad.”
Slavenības
2017. gada 17. februāris, 05:33

Jānis Jurkāns varētu precēties arī ceturto reizi

Jauns.lv

Kādreizējais Latvijas ārlietu ministrs Jānis Jurkāns (70) šo gadu sācis, ķeroties pie savas autobiogrāfijas rakstīšanas. Lai gan grāmatā viņš izlēmis atspoguļot savas politiskās gaitas, neiztikšot arī bez dzīves sieviešu pieminēšanas. Tāpat viņš atzīst, ka varētu arī apprecēties ceturto reizi.

Jānis, kurš pagājušajā ziemā šķīra ilggadējo laulību ar trešo sievu finansisti Ilzi Jurkāni, šoziem ir atplaucis, un redzams, ka izjukušās laulības kreņķus viņš ir atstājis pagātnē, vēsta žurnāls „Kas Jauns”. Jurkāns, kam jau ilgāk nekā divus gadus ikdienu krāšņo viņa jaunā mīlestība Linda Apse (45), bilst, ka jūtas spara un enerģijas pārpilns.

Taujāts, vai posies un īpaši gatavojies arī populārajai Valentīndienai jeb Visu mīlētāju svētkiem, ekspolitiķis smaidot attrauca: „Nē, nekādu Valentīndienu nesvinu. Tādu svētku manā kalendārā nav. Un kam gan tādi vajadzīgi? Man katra diena ir kā Valentīna diena, ja blakus ir cilvēks, ko mīlu un kurš mīl mani.”

Prasīts, vai pieļauj, ka varētu dzīvē vēl kādu reizi apprecēties, Jānis žurnālam „Kas Jauns” atbildēja: „Esmu sapratis, ka aplamākais, ko cilvēks var izdomāt un sev nosolīties, ir kategorisks „nē” jebkādā jautājumā. Tāpēc nekad nesaku nekad. Līdz ar to – jā, es varētu vēl kādu reizi apprecēties, ja vien būs kāda, kas mani ņems,” teica Jānis.


Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva