Dons spridzina, Linda pārvēršas līdz nepazīšanai... un nokaunas pat Bulis. Nedēļas brīnumi
Dona mūzikas triumfs, Lindas Leen pārvērtības, Svētā Valentīna tēla atdzimšana, Andra Buļa kauns un supermodeles prieks par bērnu. Raiba bijusi nedēļa.
Slavenības
2017. gada 17. februāris, 10:15

Dons spridzina, Linda pārvēršas līdz nepazīšanai... un nokaunas pat Bulis. Nedēļas brīnumi

Jauns.lv

Aizvadītās septiņas dienas bija dažādiem spilgtiem notikumiem bagātas. Valentīndienā gaiss virmoja no mīlestības un Dons piepildīja „Arēnu Rīga”, Linda Leen piedzīvoja pamatīgas pārvērtības, „Playboy” nolēma atgriezties pie bildītēm ar plikņiem, un pat aktieris Andris Bulis nokaunējās par ilglaicīgo romānu ar Lieni Skulmi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

NEDĒĻAS PĀRVĒRTĪBAS

Latvijas estrādes dīva Linda Leen sabiedrību pārsteidza ar savu jaunāko foto, kuru ievietoja sociālajos tīklos. Bildē Linda Leen nopozējusi kopā ar žurnālisti Leldi Lietavieti un izskatās pavisam svešāda. Te jāatgādina, ka pirms nepilnām divām nedēļām mēs taču viņu redzējām uzstājamies konkursā „Supernova”. Un toreiz taču dziedāja vecā, labā Linda.

NEDĒĻAS BĒRNS

Pirmā latviete, kas kļuva par „Victoria's Secret” reklāmas seju, modele Ieva Lagūna (26) padalījās ar vēsti, ka pasaulē laidusi pirmdzimto. Latviešu modele sociālajos tīklos publicējusi fotogrāfiju ar mazuli un atklāja savas emocijas pēc kļūšanas par mammu: „Nekad iepriekš nebiju izjutusi šādu mīlestību. Tik tīru, nebeidzamu, pilnu cerību, aizsargājošu, dabisku, tik pilnīgu un nevainojamu. Jūtos patīkami satraukta, beidzot viņu satiekot. Vēlētos kaut uz brīdi varētu apturēt laiku. Cenšos tvert katru mirkli, kas mums ir dots piedzīvot kopā.”

NEDĒĻAS KONCERTS

Valentīndienas vakarā "Arēnā Rīga" notika dziedātāja un mūziķa Dona jaunā albuma "Tepat" izpārdotais lielkoncerts. Dons Latvijas šovbiznesā vēl nebija piedzīvojis neko tik grandiozu – divus vakarus pēc kārtas viņš pulcēja pa desmit tūkstošiem ļaužu. Protams, ka lielākoties koncertā acis „dega” meitenēm.

NEDĒĻAS KAUNS

Aktieris Andris Bulis atklātā sarunā sniedzis atbildes uz jautājumiem, kas aktuāli daudzām viņa talanta cienītājām, proti, viņš vaļsirdīgā intervijā žurnālam "Ieva" izklāstījis, kas īsti notika starp viņu un blondo sabiedrība dāmu Lieni Skulmi. Un beidzot atzina, ka viņam pašam ir kaut nedaudz kauns.

NEDĒĻAS ATGRIEŠANĀS

„Tā bija kļūda,” atzina dzīvesstila žurnāla "Playboy" veidotāji, kas pēc gadu ilgas pauzes atgriezās pie kailu un puskailu ķermeņu fotogrāfiju publicēšanas. Žurnāla vāku pat rotā uzsaukums "Naked is normal", aptuvenā tulkojumā - kailums ir dabīgs. 25 gadus vecais žurnāla šefs Kūpers Hefners skaidroja, ka kailuma izskaušana no žurnāla bijusi kļūda. Varot diskutēt par to, kas un kādos veidos izdevumā tiek attēlots, taču plikumiem tajā ir jābūt, jo būt kailam ir dabiski.

NEDĒĻAS ATKLĀJUMS

Eksperti, izmantojot 3D kartēšanu, atklājuši, kāds patiesībā izskatījies mīlestības dienas patrons - Svētais Valentīns. Leģenda vēsta, ka viņš tika sodīts ar nāvi pirms apmēram 1700 gadiem. Sirmais garīdznieks jaunajās tehnoloģijās gluži vai atdzimis, ziņo "Mail Online".


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Mārtiņš Ziders, Nauris Garkaklis, Facebook.com