Gada šķiršanās. Džilis šķiras piekto reizi, Šomasi puisis izmanto
Dž.Dž.Džilindžers sparīgi dodas pretim šķiršanās rekordiem. 19. novembrī tika šķirta viņa laulība ar aktrisi Elīnu Dzelmi, kas Džilim bija jau piektā oficiālā savienība.
Slavenības
2015. gada 2. janvāris, 08:30

Gada šķiršanās. Džilis šķiras piekto reizi, Šomasi puisis izmanto

Jauns.lv

Ja vīrieti kaitina viņa dāmas prasības pēc kārtējās „Dior” somiņas, vakariņās pasniegtas lielveikalā pirktās kotletes, bet sievietei jau galīgi apnicis – vecis visu laiku velta hokeja spēļu vērošanai un alus „sūkšanai” bārā, tad skaidrs, ka labāk katram iet savu ceļu, nevis mocīties kopā. 2014. gadā šķīrās daudzi slavenību pāri.

Par 2014. gada Šķiršanos ar lielo burtu noteikti atzīmējama Dailes teātra galvenā režisora Dž. Dž. Džilindžers un aktrises Elīnas Dzelmes savienības iziršana, kurai punkts pielikts 19. novembrī. Jau pavasarī teātra aprindās gan izskanēja bažas par režisora un aktrises nesaskaņām.

Dž. Dž. Džilindžeram dienesta romāns ar Dzelmi aizsākās 2009. gada nogalē, kad viņš bija oficiāli precējies ar skaistumkopšanas salona īpašnieci Binniju Ārbergu. Lai arī sākotnēji visi mīlas trīsstūrī iesaistītie kategoriski noliedza gan to, ka Džilindžers krāpis Binniju, ļaudamies jūtām pret jaunāku sievieti, gan arīdzan to, ka režisoram ir uzplaucis romāns ar Dzelmi, darbi liecināja par pretējo. Proti, pēc neilga laika oficiāli tika šķirta Džilindžera laulība ar Binniju Ārbergu, bet 2011. gada 16. maijā Kristus Pestītāja Svētbildes pareizticīgo baznīcā jau skanēja Džiļa un Dzelmes kāzu zvani. Baltā, mežģīnēm rotātā kleitā tērptajai līgavai laulības notika pirmoreiz dzīvē, savukārt Džilindžeram šī savienība kļuva par jau piekto laulību.

Režisors publiski zvērēja, ka šīs viņa mūžā ir pēdējās precības. Vai tā būs? Kas zin? Viņam jau ilgāku laiku ir attiecības ar informācijas tehnoloģiju uzņēmuma menedžeri Ingu Grencbergu.

Traki gāja dziedātājai Lienei Šomasei. 2014. gadā ar skandālu beidzās viņas attiecības ar Madonas hokeja kluba dibinātāju Bruno Holstu, kurš mūziķi izmantoja, piesavinoties viņas naudu un notirgojot viņas automašīnu, bet pats aizlaižoties uz ārzemēm.

Žurnālā „Kas Jauns Gadagrāmata 2015” plaši lasāms arī par citām šķiršanās lietām: kā izjuka Sanda Ozoliņa attiecības ar Annu Lieckalniņu, kā Marts Kristians Kalniņš kļuva par brīvu puisi, un pašķīries slavenais baleta pāris – Raimonds Martinovs un Elza Leimane-Martinova.

Kasjauns.lv/ Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva