Slavenai aktrisei tērpi no septiņus gadus vecās meitas garderobes. FOTO
„Vairums šo apģērbu un aksesuāru ir iegādāti manai meitai, taču beigu beigās valkāju pati, jo meita tos izbrāķējusi, aizmetot istabas pretējā stūrī,” aktrise Helēna Bonema Kārtere atklājusi sava ekscentriskā ģērbšanās stila noslēpumu.
Slavenības
2015. gada 4. janvāris, 17:50

Slavenai aktrisei tērpi no septiņus gadus vecās meitas garderobes. FOTO

Jauns.lv

Kolorītā aktrise Helēna Bonema Kārtere (48) šosezon manīta interesantā melna velveta cepurē ar Mikipeles austiņām.

Helēna Bonema Kārtere šādu ziemas stiliņu bija izvēlējusies dodoties kopā ar draudzeni Londonā iepirkties. Kādā senāk sniegtā intervijā aktrise atklāja, ka nereti aizņemoties drēbes no savas meitas garderobes. Helēnai un viņas dzīvesdraugam režisoram Timam Bērtonam ir divi bērni – vienpadsmit gadus vecs dēls Billijs Reimonds un septiņus gadus veca meita Nella.  

Bonemas Kārteres eklektiskā apģērbu izvēle jau sen kļuvusi leģendāra šovbiznesa aprindās. Intervijā viņa atzīst, kur visbiežāk gūst iedvesmu saviem tērpiem. „Es dievinu cepures. Man ir Mikipeles cepure, kādai es visticamāk jau esmu par vecu, bet pie velna,” smejas aktrise. „Vairums šo apģērbu un aksesuāru ir iegādāti manai meitai, taču beigu beigās valkāju pati, jo meita tos izbrāķējusi, aizmetot istabas pretējā stūrī.”

Bonema Kārtere neņem pie sirds sabiedrības izteiktās sarkastiskās piezīmes par viņas savdabīgo ģērbšanās stilu. Viņa daudz labprātāk eksperimentē ar apģērbiem, meklējot oriģinālas un nebijušas to kombinācijas, nekā seko jaunākajām modes tendencēm un velk mugurā to pašu, ko visas citas. „Mans stils vislabāk raksturojams kā ekscentrisks,” viņa norādījusi sarunā ar žurnāla „Harper’s Bazaar” reportieri. „Timam tik ļoti patika, ka vienā laikrakstā es biju nodēvēta par „bulgāru elfu”, ka viņš šo vārdu salikumu pielieto aizvien.”

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press