Spriedze, kreņķi, jautrība un pikanti mirkļi deju šovā! AIZKULIŠU FOTO
Visai neparasta šova “Dejo ar zvaigzni 4” pirmā raidījuma ballīte – popkorns vīna glāzēs! Vismaz tā izsalkumu remdēja viens no šova zvaigznēm - Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis.
2015. gada 23. februāris, 12:08

Spriedze, kreņķi, jautrība un pikanti mirkļi deju šovā! AIZKULIŠU FOTO

Jauns.lv

Sācies TV šovs „Dejo ar zvaigzni 4”! Viens ir tas, ko skatītāji redzēja TV ekrānos, bet pavisam citas kaislības valdīja aizkulisēs. Lūk, kā dalībnieki gatavojās uznācieniem, un, kā ar popkornu un vīnu ballītē tika noskalots pirmā raidījuma stress!

Kaut arī vakar vakarā TV3 šova “Dejo ar zvaigzni” pirmajā raidījumā, kurā ar lēno valsi uzvarēja ratiņkrēslā esošais Mārtiņš Oliņš un Ilze Jankovska,  tika paziņots, ka šovu pamet aktrise, seriāla “Viņas melo labāk” zvaigzne Evija Skulte un viņas deju partneris Raimonds Andersons, šis rīts nācis ar patīkamu vēsti – viņi turpina dalību šovā! Izrādās, ka, apkopojot rezultātus, notikusi tehniska kļūme, tādēļ nolemts, ka arī nākamajā svētdienā Evija un Raimonds varēs priecēt skatītājus ar savu deju.

Bet, kas tad notika šova pirmā raidījuma aizkulisēs? Protams – pamatīga rosība, kas mijās gan ar satraukumu, gan ar smiekliem.  Dalībnieki pirms pirmās uzstāšanās centās gaitenī vēlreiz un vēlreiz izmēģināt apgūtos deju soļus,  partneri dāmām palīdzēja uzstīvēt krāšņās kleitas, dāmas vēl steidza pielabot frizūru un grimu, dejotāji cits citu uzmundrināja… Bet pavisam liels stress aizskatuvē iestājās līdz ar žūrijas nesaudzīgo vērtējumu noklausīšanos. Zemās atzīmes un kritiskie komentāri, kas bez žēlastības bira pār dejotājiem, visiem bija pārsteigums, jo tik skarbus pārmetumus pašā pirmajā koncertā nebija gaidījis neviens! Tieši satraukums par žūrijas vērtējumu bija aizkulisēs visvairāk apspriestā tēma. Lai gan vairums deju pāru pirmajam uznācienam gatavojoties, nodarbībās bija ik dienu pavadījuši vairākas stundu, daudzi apņēmās turpmāk trenēties vēl biežāk, cerot, ka nebūs vairs jākrīt tik lielā žūrijas nežēlastībā visas Latvijas priekšā.

Spriedzi dalībniekiem palīdzēja noņemt viņu atbalstītāji un tuvinieki, kas zvaigznes uzmundrināja un pēc iznāciena uz deju grīdas sagaidīja ar ziediem. Piemēram, Nacionālā teātra aktrises Evijas Skultes lēno valsi aizskatuvē ar manāmu satraukumu sejā vēroja arī viņas mīļotais vīrietis – lietuviešu producents Rimvīds Martinaitis. Cieši sažmiegtu rokās viņš turēja liliju pušķi, ko pēc priekšnesuma pasniedza draudzenei. Kad šova noslēgumā atklājās, ka Evijai Skultei krāšņā deju sacensība vairs neturpināsies, portālam kasjauns.lv Rimvīds optimistiski bilda: „Tas pat labi, ka Evijai nav jāturpina šovs, jo lielās aizņemtības dēļ dalība šovā un biežie mēģinājumi viņai radīja pārāk lielu slodzi. Evija ļoti centās, un šova dēļ arī pakārtoja savu ikdienas režīmu. Pat saaukstēšanās un temperatūra nebija šķērslis, lai viņa dotos uz mēģinājumiem un uzstātos!” Tiesa gan, tad vēl Rimvīds Martinaitis nenojauta, ka jau  nākamajā rītā viss mainīsies…

Pusnaktī, kad šovs bija beidzies, noskalot spriedzi deju šova dalībnieki centās „Dejo ar zvaigzni 4” atklāšanas ballītē Vecrīgā. Sasēdušies pie galdiem, sanākušie turpināja gan analizēt savus priekšnesumus, gan izteikt domas par kolēģu sniegumu. Dažs vēl noskurinājās par šovā saņemto žūrijas kritiku. Grauzdami popkornu un malkodami vīnu, pasvinēšanu krodziņā šova dalībnieki noslēdza uz pozitīvas nots. Draudzīgajās sarunās un smieklos visi pārdzīvojumi un kreņķi jau padzisuši.


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders