Maikls Džeksons gadiem ilgi pa tālruni ķengājis slavenu aktieri
Rasels Krovs domājis, ka tikai bērni ākstās pa tālruni un pieauguši to mitējas darīt. Taču popmūzikas karali Maiklu Džeksonu aizvien saistījusi šī niekošanās.
Slavenības
2015. gada 4. aprīlis, 12:06

Maikls Džeksons gadiem ilgi pa tālruni ķengājis slavenu aktieri

Jauns.lv

„Tas turpinājās divus vai trīs gadus,” atzīst aktieris Rasels Krovs (50), kuru savulaik pa telefonu mēdzis izjokot popmūzikas karalis Maikls Džeksons.

Rasels Krovs šobrīd piedalās savas jaunākās filmas „The Water Diviner” reklāmas pasākumos Eiropā. Šī kinolente 50 gadus vecajam aktierim ir debija režijā. Nesenā intervijā izdevumam „The Guardian” Krovs pastāstījis par kādu dīvainu laiku savā dzīvē, kad viņam nemitīgi zvanījis Maikls Džeksons un centies pa tālruni izjokot.

Mistiskā veidā popmūzikas karalim vienmēr izdevies uziet, kuros viesnīcas numuros aktieris apmeties un ar kādu pseidonīmu reģistrējies. Džeksons viņu vienmēr sazvanījis. „Tas turpinājās kādus sasodītus divus vai trīs gadus,” atceras Krovs. Amizanti, ka abi slavenie vīrieši dzīves laikā tā arī nekad nebija tikušies personīgi...

Krovs padalījies arī ar vienu no Džeksona jociņiem. Reiz popmūzikas karalis kārtējo reizi sazvanījis aktieri un jautājis: „Vai Sienas kungs ir mājās? Vai Sienas kundze ir mājās? Vai te vispār ir Sienas? Un, kas tad notur jumtu? Haha.”

Intervijā Rasels Krovs atzinis, ka domājis, ka tikai bērni ākstās pa tālruni un pieauguši to mitējas darīt. Taču popmūzikas karali aizvien saistījusi šī niekošanās.

Par to, ka Džeksons mēdzis viņu izjokot, Krovs stāstījis jau agrāk. Arī 2013. gadā notikušajā intervijā ar izdevuma „The Sun” reportieri viņš pieminējis šo faktu: „Viņš man piezvanīja un bargā balsī teica: ‘Ārkārtas situācija, jums nekavējoties jāpamet ēka.’ Kad es jautāju, kas zvana, viņš man atteica: ‘Neuztraucies, Rasel, tikai pajokoju, te Maikls.’”

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press