Kanje Vests sievai nopērk vairāk nekā 150 Ziemassvētku dāvanu!
Kima Kardašjana Ziemassvētkos no vīra Kanjes Vesta saņēma vairāk nekā 150 dāvanu. Arī viņa pati bija dāsna un vīram sarūpēja 14 999 dolāru vērtu triciklu. Pie rotaļu mašīnas tikusi arī pāra meita Norta.
Slavenības
2015. gada 29. decembris, 16:48

Kanje Vests sievai nopērk vairāk nekā 150 Ziemassvētku dāvanu!

Jauns.lv

Lai ko arī cilvēki domātu par viņiem, reperis Kanje Vests (38) un realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana (35) ir viens no populārākajiem slavenību pāriem pasaulē. Abu kapitāls novērtēts 200 miljonos ASV dolāru.

Ņemot vērā ģimenes rocību, 150 dāvanas no mīloša vīra tāds nieks vien ir. Par to kā slavenais pāris viens otru apdāvinājis šajos Ziemassvētkos darīts zināms aizkulišu video portālā kourtneykardashian.com. „Kimai no Kanjes,” paskaidroja aizkadra balss, rādot veselu grēdu ar melnā krāsā glīti iesaiņotām dāvanu kastītēm un daudzkrāsainu kažoku. „Vairāk nekā 150 dāvanas!”

Savukārt Kima vīram dāvanā pasniegusi sudraba krāsas „Can-Am Spyder” triciklu, kas maksā 14 999 ASV dolāru. „Jūs zināt, ka mums patīk sudrabotas automašīnas, tāpēc es pasūtīju šo matētā sudraba krāsā,” Kima paskaidroja, kamēr vīrs izmēģināja dāvanu darbībā.

Kimas un Kanjes meita Norta Ziemassvētkos tikusi pie spilgti sarkanas ugunsdzēsēju rotaļu mašīnītes, ar kuru svētkos vizinājās pa māju.

Arī 2013. gadā šī pāra vārds pēc svētkiem nonāca preses uzmanības centrā dāvanas dēļ. Toreiz Kanje savai mīļotajai pasniedza pēc individuāla pasūtījuma apgleznotu „Hermes Birkin” rokassomu. Sirreālisma stilā tapušo akta gleznu uz somas bija gleznojis atzītais mākslinieks Džordžs Kondo. Kā zināms „Birkin” somas ir ļoti dārgas un uz tām nereti ir jāpiesakās garum garās gaidītāju rindās. Vienas šādas somas cena ir vidēji 40 000 ASV dolāru. Taču, ja somu rotā vēl pēc pasūtījuma tapusi glezna, summa par pirkumu ir vairāk nekā astronomiska...

Kanje Vests sievai Kimai kardašjanai Ziemassvētkos pasniedz vairāk nekā 150 dāvanu

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, ekrānuzņēmumi no video