Drakulas un ragaiņi! Helovīnu ballīte šikā Vecrīgas viesnīcā. FOTO
Dejotājs Rolands Šteinbergs bija viens no aktīvākajiem Helovīnu svinētājiem. Viņš ne tikai ķērās pie jautrības ieviešanas ballītē, bet arī kādai dāmai pie kakla...
Slavenības
2015. gada 2. novembris, 15:32

Drakulas un ragaiņi! Helovīnu ballīte šikā Vecrīgas viesnīcā. FOTO

Kasjauns.lv

Ikgadējā Helovīnu ballīte norisinājās viesnīcā „Grand Palace Hotel” restorānā „Suite”, kur, saposušies kolorītās maskās, spocīgiem piedzīvojumiem ļāvās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Svinību telpas tovakar bija tematiski izdekorētas - netrūka ne izgaismotu ķirbju, ne skeletu, ne zirnekļu. Arī apkalpojošais personāls bija atbilstoši saposies un cienāja viesus ar Helovīnu īpašo dzērienu „Asiņainā Mērija”.

Spocīgā vakara noskaņu baudīja arī daži sabiedrībā zināmi ļaudis. Piemēram, multimākslinieks Kašers, jeb Kaspars Blūms –Blūmanis, kurš  pirms Helovīnu balles sociālajā tīklā facebook.com izmisīgi lūdza draugu padomu: „Foršie, kur var nopirkt vampīra zobus? Palīdziet, visos kostīmu veikalos izpirkti!”.

Kašers karnevālam zobus bija atradis, taču ne tik iespaidīgus kā dziedātājs Alekss Silvērs. Bet vislabāk Drakulas tēlā iejuties bija dejotājs Rolands Šteinbergs - sirmiem matiem, brūnām acīm un vampīra apmetnī... Sarunā ar portālu Kasjauns.lv dejotājs atklāja, ka, lai sapostos Helovīniem, vērsies pat pēc profesionāļa palīdzības. „Nešaubīgi izvēlējos Latvijas labāko grimētāju Baibu Grīnu, kura nupat arī saņēma „Lielā Kristapa” balvu.”

Šajā ballītē Helovīnu naktī kādai dāmai tika svinēta arī dzimšanas diena, kad jubilārei pusnaktī kā pārsteigums tika sagādāta torte ar sveci.

Kasjauns.lv/ foto: Anete Janševica