Saimniekšovā skandāls: Gunda ar Ģirtu pamatīgi saiet ragos. FOTO
Ceļojumā Gundas un Ģirta attiecības izmainījās uz slikto pusi – pāris Gruzijā pamatīgi sakašķējās un mājup brauca sliktā noskaņojumā.
2015. gada 2. novembris, 22:07

Saimniekšovā skandāls: Gunda ar Ģirtu pamatīgi saiet ragos. FOTO

Jauns.lv

Pienācis brīdis, kad TV3 šovā „Saimnieks meklē sievu” visi pieci pāri dodas apsolītajos ceļojumos. Vienam no pāriem ceļojums izvērtā pavisam nelaimīgs – pāris pamatīgi sastrīdējās un mājup devās, vairs nesarunājoties.

Kā pirmie ārzemju ceļojumos devās trīs pāri: Zane ar Egilu uz Šveici, Antra ar Jāni uz Nīderlandi un Gunda ar Ģirtu uz Gruziju. Diviem no saimniekiem – Egilam un Jānim – ceļojums ritēja priecīgā atmosfērā, bez lieka saspringuma. To gan nevar teikt par Ģirtu - viņam ar izvēlēto līgaviņu Gruzijas apskatīšana izvērtās par nepatīkamu skandālu.

Jau no pirmās ceļojuma dienas Gunda atklāja, ka ar Ģirtu vēlas saglabāt vien draudzīgas attiecības. Ar šādu meitenes lēmumu saimnieks nebija mierā un turpināja Gundai izrādīt savas simpātijas, labprāt viņu gleznoja un fotografēja, bārstīja jokus, kā arī uzdeva provocējošus jautājumus. Pēdējā ceļojuma vakarā Gundas mērs bija pilns. Abi sastrīdējās, sēžot automašīnas aizmugurējā krēslā. Gunda Ģirtam pārmeta gramstīšanos gar viņas muguru un pēcpusi, savukārt Ģirts meitenes apgalvojumus noliedza. Viņš Gundai pārmeta bērnišķību un nosauca viņu par raganu, kas ar savu skatienu jau no pirmās dienas viņu apbūra, nohipnotizēja... Strīds beidzās ar Gundas pļauku. Viņa izkāpa no automašīnas, aizgāja uz viesnīcas vestibilu un raudāja par notiekošo. „Šobrīd es nezinu, vai es to nožēloju vai nē, bet domāju, ka viņš to bija pelnījis,” pēc strīda ar Ģirtu sacīja Gunda.

Lieki piebilst, ka arī nākamajā dienā, kad bija jālido uz mājām, pāris nesarunājās, pat lidmašīnā sēdēja viens no otra tālāk.

Video

Ģirta un Gundas strīds automašīnā

Video

Ģirts un Gunda strīdas ceļojuma laikā

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes, ekrānuzņēmums no video