Krievijas aviolainera upuru skaitā - arī iecienīta TV šova dalībniece Jeļena. FOTO
Arī 25 gadus vecās žurnālistikas studentes un modeles Jeļenas Domašņajas dzīve aprāvās 31.oktobrī, lidojot mājup no brīvdienām Ēģiptē.
Slavenības
2015. gada 3. novembris, 22:13

Krievijas aviolainera upuru skaitā - arī iecienīta TV šova dalībniece Jeļena. FOTO

Jauns.lv

Starp 224 lidmašīnas avārijā bojāgājušajiem ir arī jauna sieviete, uz kuru 2011.gadā skatījās Krievijas televīzijas skatījāji, kas vēroja šovu "Krievijas nākamā topmodele", vēsta kaimiņvalsts mediji. Kā zināms, aviosabiedrības "Kogalimavia" lidmašīna nogāzās sestdien īsi pēc pacelšanās no Šarmelšeihas Ēģiptē. Tā devās uz Sanktpēterburgu, taču 23 minūtes pēc pacelšanās lidmašīna nogāzās, paņemot visu pasažieru un apkalpes dzīvības.

31.oktobra traģēdijā dzīvību zaudēja arī Jeļena Domašņaja, kura piedalījās Krievijas "Nākamās topmodeles" šovā pirms četriem gadiem. Jauniete bija starp 17 finālistēm, kas izturēja atlases konkursu TV šovam. Krievijā šo raidījumu demonstrēja no 2011.gada 3.aprīļa līdz maija beigām. Jeļenai Domašņajai šovs nekādus panākumus karjerā gan nedeva, proti, viņa bija starp divām meitenēm, kuras sēdēja uz izbalsošanas līnijas jau pēc pirmās šova epizodes, taču projektu atstāja trešajā sērijā.

Jauniete - viena no daudzām jaunām, skaistām būtnēm - dzīvību traģiski zaudēja nelaimīgajā reisā. Jeļena ikdienā studēja žurnālistiku Sanktpēterburgas universitātē un piepelnījās kā modele. Ikdienā viņa naudu pelnīja, būdama administratore skaistumkopšanas salonā.

Kā zināms, Krievijā jau nogādātas visu upuru mirstīgās atliekas, kur tiek veiktas autopsijas precīzai nāves iemesla noteikšanai. Jau pirms oficiāliem rezultātiem Krievijas masu mediji vēstī, ka upuri sadeguši gaisā, nevis miruši triecienā pret zemi. Otrdien pēcpusdienā Ēģiptē tika sākta lidmašīnu melno kastu ierakstu analīze, taču Ēģiptes izmeklētāji jau tagad noraida Krievijas puses minējumus, ka lidmašīna gaisā, iespējams, notriekta.

Tuvinieki Pulkovas lidostā Krievijā cer uz brīnumu

Kasjauns.lv/Foto: Vkontakte.ru/AFP/EPA/Reuters