46 gadus vecā Lopesa parāda visus savus daiļumus. FOTO
Dženifera Lopesa aizvien žilbina ar pikantiem tērpiem un karstasinīgiem priekšnesumiem!
Slavenības
2015. gada 4. novembris, 04:38

46 gadus vecā Lopesa parāda visus savus daiļumus. FOTO

Jauns.lv

Populārā amerikāņu dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (46) nesen kā uzstājusies slavenajā Medisonskvērgārdenā, Ņujorkā.

Uzstājoties koncertā Ņujorkā, Dženifera Lopesa savas izslavētās formas bija ietērpusi spožā skatuves tērpā ar dziļu dekoltē, zem kura uzvilkusi tīkliņzeķubikses. Pie šī apģērba dīva bija pieskaņojusi „Gianvito Rossi” garos zābakus jeb tā dēvētos botfortus.

Intervijā glancētajam žurnālam „Glamour” dziedātāja un aktrise atzinusi, ka pie savas figūras strādā visu mūžu un vienmēr izcēlusies ar apbrīnojamu disciplinētību. „Tagad vairs neesmu tik iespringusi un cenšos atrast līdzsvaru,” viņa norāda. „Par sevi es vienmēr domāju, ka izskatos labi, taču tajā pat laikā manī iekšā mīt ambicioza meitenīte, kas nemitīgi čukst: ‘Nu, saņemsimies, iegūsim vislabāko formu un parādīsim viņiem visiem!’. Bet cita manis puse saka: ‘Labāk pagulēsim uz zviļņa pludmalē.’”

Lai saglabātu figūru slaidu Dženifera sev kategoriski aizliegusi ātrās uzkodas un našķus. „Daži jūtas labi, izēdot veselu kasti saldējuma, taču man kļūtu nelabi,” atzīst latino dīva.

Intervijā Dženifera arīdzan pastāstījusi par savām attiecībām ar dejotāju Kasperu Smārtu, kurš ir 18 gadus jaunāks par slaveno dziedātāju. „Bez konfliktiem dzīve būtu garlaicīga,” viņa norāda. „Es vēlos, lai attiecībās būtu arī nedaudz haosa, bet es tāpat arī gribu, lai tajās valdītu miers un kārtībā.”

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press