11 gadus vecs zēns ar apbrīnojami stipru garu un dzīvessparu. VIDEO
Neirofibromatoze zēnam ir kopš dzimšanas, taču nu viņš nolēmis neveikt operācijas audzēja samazināšanai, jo tas nozīmētu risku pazaudēt gaišo smaidu sejā, kā arī spēju dabiski sirsnīgi smieties.
Trakā pasaule
2015. gada 4. novembris, 14:08

11 gadus vecs zēns ar apbrīnojami stipru garu un dzīvessparu. VIDEO

Jauns.lv

Puisēna seju no vienas puses pamazām apņem audzējs, kas, visticamāk, drīz pārņems vai visu galvu. Tomēr viņš nevēlas audzēju operēt kāda būtiska iemesla dēļ, proti, operācija nozīmē to, ka viņš varētu zaudēt spēju smaidīt.

11 gadus vecais Anglijas iedzīvotājs Ītans sirgst ar neirofibromatozi - kaiti, kas liek audzējam augt arvien lielākam. Jau no apzināta vecuma Ītans sadzīvo ar apkārtējo skatieniem, taču viņš ir tik dzīvespriecīgs un garā stiprs, ka citu brīnīšanās viņu nespēj salauzt. Gluži otrādi: bērns mēdz iet klāt cilvēkiem uz ielas un dalīt lapiņas, kurās paskaidrots, kāpēc viņš izskatās tā, kā izskatās. Ītans ir ļoti draudzīgs un nereti svešiniekiem labprāt stāsta par to, ka viņš tikai izskatās briesmīgs, bet tāds nemaz nav. Viņam ir misijas apziņa informēt cilvēkus par šo slimību.

Arī Ītana draugi atzīst, ka viņš ļoti viegli tiek pie jauniem draugiem, jo raksturā ir patīkams un harizmātisks puisis. Vairāk par apbrīnojami dzīvespriecīgo zēnu skaties video!

Kasjauns.lv