Atraitne pastāsta, kas notika pirms aktiera Robina Viljamsa pašnāvības
Sūzena Viljamsa pirmajā intervijā pēc aktiera Robina Viljamsa nāves sacīja, ka aktieris esot fiziski un garīgi "sabrucis".
Slavenības
2015. gada 4. novembris, 14:20

Atraitne pastāsta, kas notika pirms aktiera Robina Viljamsa pašnāvības

Jauns.lv

Amerikāņu aktiera Robina Viljamsa atraitne atklājusi, ka pirms pašnāvības esot ievērojami pasliktinājusies vīra fiziskā un garīgā veselība.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā jau ziņots, Viljamss pagājušā gada augustā savā mājā Tiburonā izdarīja pašnāvību pakaroties.

Sūzena Viljamsa pirmajā intervijā pēc vīra nāves sacīja, ka aktieris esot fiziski un garīgi "sabrucis". Trīs mēnešus pirms nāves Viljamsam tika diagnosticēta Pārkinsona slimība, bet autopsijā noskaidrojās, ka viņš cietis arī no Levi ķermenīšu demences - slimības, kurai raksturīgas halucinācijas.

"Ja Robinam paveiktos, viņš varbūt vēl būtu dzīvojis trīs gadus. Un tie būtu ļoti smagi gadi, turklāt ļoti iespējams, ka viņam tie būtu jāpavada slimnīcā," teica atraitne.

Viljamss pēdējos astoņus dzīves gadus esot pilnībā atturējies no alkohola un narkotikām, taču šajā laikā atgriezusies depresija un paranoja, atzina Viljamsa.

Aktieris saprata, ka zaudē prātu, taču pēdējā dzīves mēnesī vairs neesot spējis to paciest. "Vadzis lūza," sacīja Viljamsa.

Nedēļu pirms nāves Viljamss bija iecerējis veikt neirokognitīvo traucējumu pārbaudes.

Tomēr atraitne norāda, ka Viljamss nekad neesot runājis par pašnāvību. Viņa pastāstīja par pāra sarunu iepriekšējā vakarā pirms pašnāvības izdarīšanas, kā arī dalījās atmiņās par traukšanos mājās, kad Viljamss tur tika atrasts miris.

"Es tikai gribēju redzēt savu vīru. Un tas notika, es kopā ar viņu lūdzu Dievu. Es viņam pateicu, ka no visas sirds piedodu un ka viņš ir drosmīgākais cilvēks, kādu pazīstu, jo mēs dzīvojām kā murgā," viņa teica.


LETA/Foto: Vida Press