Bonda meitene Monika Beluči nevar vien sagaidīt menopauzi
Atšķirībā no neskaitāmām citām sievietēm, aktrise Monika Beluči nebaidās novecot.
Slavenības
2015. gada 4. novembris, 19:11

Bonda meitene Monika Beluči nevar vien sagaidīt menopauzi

Jauns.lv

51 gadus veco kino dīvu Moniku Beluči absolūti neuztrauc tas, ka viņa kļuvusi par visvecāko „Bonda meiteni”. Vēl jo vairāk, vienmēr šarmantā aktrise uzsver, ka nebaidās novecot un ar nepacietību gaida menopauzes iestāšanos!

Vēsts par to, ka itāliešu kinoaktrise Monika Beluči būs viena no Džeimsa Bonda meitenēm jaunajā ekranizējumā „Spectre”, raisīja ne mazums diskusiju. Vai tad aktrise, kura ir vecāka par pašu Bonda lomas atveidotāju Danielu Kreigu, ticami spēs atveidot liktenīgo valdzinātāju? – prātoja daudzi.

Itāliešu skaistule visiem skeptiķiem pierādījusi, ka viņa bez mazākajām problēmām spēj konkurēt ar gados daudz jaunākām daiļā dzimuma pārstāvēm. Līdzās citām aģenta 007 meiteņu atveidotājām Lea Seidai (30) un Naomi Harisai (39) aktrise izskatās ne mazāk efektīgi. Turklāt pašu Moniku diskusijas par viņas gadu skaitu absolūti neuztrauc. Aktrise pat ar nepacietību gaida nākamo savas dzīves etapu. „Man nav bail novecot,” viņa norāda. „Menopauze nav slimība, bet dabisks process. Jā, no sākuma organisms mazliet juks prātā, taču pēc vairākiem mēnešiem vai lielākais pēc gada, viss nokārtosies. Tas ir normāls dzīves ritējums, es absolūti par to nepārdzīvoju.”

Monika norādījusi, ka plāno lietot dabiskus hormonālos preparātus, lai maksimāli samazinātu blaknes, kas saistītas ar menopauzi. Viņai ir aizdomas, kā sākumā viegli nebūs: „Man ir divi bērni. Pirmo meitu laidu pasaulē, kad man bija 40 gadu, otro – kad bija 45. Katru no viņām es baroju ar krūti līdz gada vecumam. Tikai pirms četriem gadiem es pārstāju barot ar krūti. Tā vien šķiet, ka no bērnu radīšanas stadijas es bez atelpas ieiešu menopauzes stadijā. Lai tur vai kā, būs lieliski: vairs nekādu grūto dienu!”

Aktrise arī norādījusi, ka jūtas harmonijā ar savu izskatu un neplāno meklēt palīdzību pie plastikas ķirurgiem [Ir vairāk nekā skaidrs, ka pati Monika ir citos uzskatos nekā tie, kas domā, ka aktrisei būtu laiks veikt blefaroplastiku jeb acu plakstiņu pacelšanas operāciju]. Beluči par savas nevīstošās jaunības noslēpumu sauc labu sejas krēmu un vitamīnus. Tiesa, vienu mazu viltībiņu aktrise pielieto. Viņa ir aizrāvusies ar akupunktūru. Kā saka pati Monika Beluči, viņa šīs procedūras pielieto botoksa injekciju vietā.

Monika Beluči vienmēr ierindojas to topu virsotnēs, kur tiek apzinātas slavenās sievietes, kuras ir dabiski skaistas un nav izmantojušas plastikas ķirurgu palīdzību.

Monika 14 gadus bija precējusies ar franču aktieri Vinsentu Kaselu (48). Pāris laulību šķīra 2013. gada augustā. Viņi ir vecāki divām meitām – Devai (11) un Leonijai (5).

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press