Annija Putniņa vairs nav blondīne! FOTO
Līdz šim Anniju putniņu pazinām kā izteiksmīgu blondīni, bet tagad Putniņa kļuvusi par bruneti. Kura matu krāsa dziedātāja piestāv labāk?
Slavenības
2015. gada 5. novembris, 05:34

Annija Putniņa vairs nav blondīne! FOTO

Jauns.lv

Šovā „Izklausies redzēts” iemīļotā blondā dziedātāja Annija Putniņa, kuru plašāka publika iepazina pirms vairākiem gadiem gan TV šovā „Koru kari”, gan festivālā “Jaunais vilnis, gan arī kā Eirovīzijas nacionālās atlases dalībnieci, atvadījusies no blondās matu krāsas un kļuvusi par bruneti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dziedātāja fotogrāfijas ar jauno matu krāsu ievietojusi sociālajā vietnē facebook.com. Viņas draugi un atbalstītāji nebeidz slavēt Anniju, cik labi dziedātājai piestāv jaunai matu tonis. Citi pat izsakās, ka Putniņa vizuāli izskatās jaunāka. Savukārt pati dziedātāja draugiem atbild: „Šajā gaismā izskatās samērā gaiši, bet dzīvē ir daudz tumšāk, tā kā šis tas vēl būs jāpamaina nākamās nedēļas laikā. Eksperimentējam! Vajadzētu izskatīties vecākai, bet kaut kā tā nav, dokumenti pāris reizes jau paprasīti,” par savu jauno tēlu Putniņa spriež sociālajā saziņas vietnē facebook.com.


Kasjauns.lv/foto: Anete Janševica, no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva,facebook.com