Eh, arī viņa. Supermodele Žizele Bundhena palielinājusi krūtis. FOTO
Žizele Bundhena pirms dažām dienām Bahamu salās un šā gada martā ar vīru un meitu Kostarikā. Brazīliešu supermodele izšķīrusies par labu krūšu palielināšanas operācijai, jo pēc abu bērnu iznēsāšanas un barošanas viņas krūtis zaudējušas savu agrāko tvirtumu.
Slavenības
2015. gada 5. novembris, 11:28

Eh, arī viņa. Supermodele Žizele Bundhena palielinājusi krūtis. FOTO

Jauns.lv

Šā gada jūlijā brazīliešu supermodele Žizele Bundhena (35), kura šopavasar beidza karjeru, ietinusies musulmaņu lakatā burkā, slepeni apmeklējusi kādu klīniku Parīzē, kur veikusi krūšu palielināšanas operāciju. Nesen viņa pirmoreiz pēc operācijas redzēta pludmalē peldkostīmā.

Bijusī „Victoria’s Secret” modele Žizele Bundhena kopā ar vīru un abiem bērniem devusies atpūsties uz Bahamu salām. Viņas vīrs Toms Breidijs bija aizņemts ar golfa spēli, bet Žizele pirmoreiz pēc krūšu palielināšanas operācijas manīta pludmalē, ģērbusies bikini. Krāsainā peldkostīmā tērptā auguma augšdaļa izskatījās jaušami formīgāka nekā agrāk.

Bundhena atpūtai pludmalē izvēlējusies zīmola „Melissa Odabash” bikini. Tādas pašas krāsas peldkostīmā pludmalē gozējās arī modeles divgadīgā meita Vivjena.

Kāds anonīms informators izdevumam „New York Post” vēl augustā vēstīja, ka supermodele kopā ar jaunāko māsu Rafaelu centušās maskēties musulmaņu sieviešu drānās, lai neviens tās nepazītu un devušās uz kādu no labākajām plastiskās ķirurģijas klīnikām Parīzē, lai abas veiktu krūšu palielināšanas operāciju. Modele izšķīrusies par labu operācijai, jo pēc abu bērnu iznēsāšanas un barošanas viņas krūtis zaudējušas savu agrāko tvirtumu.

Ķirurģiskās manipulācijas Bunhenai izmaksājušas 11 000 ASV dolāru. Uzlabotas krūtis viņa uzdāvinājusi pati sev 35. dzimšanas dienā, pie reizes atzīmējot arī aiziešanu no aktīvajām modeles gaitām.

Māsas nebija rūpīgi pētījušas austrumnieku kultūru. Lai gan viņas galvu bija maskējušas lakatos, kājās tās apāvušas sandales ar vaļējiem pirkstgaliem, ko vairums musulmaņu sieviešu uzskata par nepiemērotu izvēli iziešanai sabiedrībā.

Turklāt Francijā jau kopš 2010. gada ir aizliegta burku nēsāšana sabiedriskās vietās.

„Viņa to nedara islāma vārdā un tas ir ļoti slikti,” pēc Bundhenas fotogrāfiju nonākšanas atklātībā kritizēja šīs reliģijas kaislīgie piekritēji. „Viņa valkā svētumu sliktiem mērķiem.”

„Labāk viņa būtu atklāti devusies uz operāciju, jo tas nav nekāds kauns,” savās pārdomās dalījies kāds cits. „Es nekad neesmu viņu uzskatījis par skaistu un neuzskatu arī tagad.”

Pirms pieciem gadiem aktiera Leonardo di Kaprio bijusī draudzene publiski izteicās, ka ar krūti barojusi abus bērnus, un, ka to vajadzētu noteikt ar likumu. „Es uzskatu, ka barošana ar krūti ļoti palīdzēja. Daži cilvēki Štatos uzskata, ka viņiem nav bērns jābaro ar krūti. Man gribas jautāt – vai patiešām esat gatavi bērnam dot ķīmisku pārtiku jau tik agrā vecumā?” – modele savulaik izteicās intervijā žurnālam „Harper’s Bazaar”. „Manā skatījumā vajadzētu būt izdotam likumam, kas paredz, ka mātēm bērni ar krūti jābaro sešus mēnešus.”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press