Neticami, ar ko dūšīgā Krista nodarbojas... FOTO
Desmit gadu laikā viņa noskrējusi 20 pusmaratonus un piedalās triatlona sacensībās. Tas viss ir iespējams arī ar korpulentām ķermeņa aprisēm!
Trakā pasaule
2015. gada 5. novembris, 19:11

Neticami, ar ko dūšīgā Krista nodarbojas... FOTO

Jauns.lv

Kā zināms, resns ne vienmēr ir sinonīms vārdam „tizls”. Tam lielisks pierādījums ir 44 gadus vecā Krista Hendersone, kura, neraugoties uz to, ka ir nudien kuplu formu īpašniece, nodarbojas ar vienu no fiziski un emocionāli smagākajiem sporta veidiem – triatlonu.

Kanādiete Hendersone ikdienā strādā reklāmas sfērā, bet brīvajā laikā nodarbojas ar sportu. Viņa pamatoti dēvējama par atlēti, jo desmit gadu laikā korpulentās sievietes kontā ir daudz sacensību, kurās plūkti lauri. Neraugoties uz lielo svaru – tiesa, viņa neprecizē, kāds tas ir – Krista skrien, peld un brauc ar riteni. Turklāt tagad viņa ir arī trenere citiem, kuri grib notievēt.

Smagajā triatlonā Krista nonāca 2004.gadā, kad pievērsās sportam, lai notievētu. Pamazām viņa atklāja savas izturības robežas, un tas bija tieši piemērotas triatlonam. Hendersone togad ar riteni pieveikusi 25 kilometru distanci, kas bijis brauciens, ko organizējusi kāda labdarības biedrība. Pēc šī panākuma sieviete nolēma pievērsties triatlonam. Tolaik viņai bija 33 gadi.

Viņa sāka trenēt izturību un spēku, paralēli peldēšanai un riteņbraukšanai arī spēlējot skvošu. Drīz vien Hendersones sportiskā forma ļāva noskriet pusmaratonu.

Būdama aktīva sportiste, viņas svars neko diži nav mazinājies, bet Krista par to nepārdzīvo, jo fiziskā varēšana tāpēc nav cietusi. Cita starpā ņiprā dāma arīdzan kļuvusi par sporta apģērbu zīmola „Katie K Active” modeli; pati Hendersone joprojām valkā 54. izmēra apģērbu.

Kasjauns.lv/Foto: Caters