Vai krokodilu mednieka Stīva Ērvina atraitnei romāns ar citu krokodilu mednieku?
Terijas Ērvinas un Pola Hogana preses pārstāvji noliedz runas par abu romantiskajām jūtām un norāda, ka tās esot tikai baumas.
Slavenības
2015. gada 6. novembris, 04:52

Vai krokodilu mednieka Stīva Ērvina atraitnei romāns ar citu krokodilu mednieku?

Jauns.lv

Deviņus gadus pēc „krokodilu mednieka” Stīva Ērvina nāves paklīdušas baumas, ka viņa atraitnes Terijas Ērvinas (51) dzīvē ienākusi jauna mīlestībā. Kāds cits krokodilu mednieks...

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nesen plašsaziņas līdzekļos izplatījusies vēsts, ka Stīva Ērvina atraitni vienojot romantiskas jūtas ar filmas „Krokodils Dandijs” zvaigzni Polu Hoganu (76).

Žurnālā „New Idea” rakstīts, ka Terijai bijuši nepieciešami deviņi gadi, lai pēc vīra traģiskās nāves ļautu savā dzīvē ienākt citam vīrietim. Viņa šobrīd satiekoties ar aktieri Polu Hoganu, kurš 2013. gada nogalē šķīra laulību ar sievu Lindu Kozlovski. „Pēc šķiršanās no Lindas, ikviens mudināja Polu uzaicināt uz randiņu Teriju. Pat viņa biznesa komanda skubināja aktieri satikties ar Teriju, jo uzskatīja, ka tā būtu lieliska publicitāte, ja izdomāta krokodilu mednieka atveidotājs satiktos ar īsta mednieka atraitni,” žurnālam izteicies kāds paziņa. „Taču līdz pat šim brīdim aiz cieņas pret Stīvu, Pols un Terija no tā centās atturēties.”

„Nav šaubu, ka Terija ir Pola īstais sievietes tips,” norādījis kāds cits vārdā nenosaukts informācijas avots. „Terija vienmēr teikusi, ka nekad neatradīs otru tādu kā Stīvs, taču Pols ir cilvēks, kurš varētu pilnībā ieņemt šo vietu.”

Terija traģiski zaudēja vīru 2006. gada septembrī, kad Stīvs Ērvins nomira no dzeloņrajas dzēliena.

Terija viena pati audzina 17 gadus veco meitu Bindiju un 11 gadus veco dēlu Robertu.

Ērvinas un Hogana preses pārstāvji baumas par romantiskajām attiecībām kategoriski nolieguši. Terija šīs tenkas nosaukusi par „pilnīgi aplamām”, bet aktiera Hogana menedžmenta pārstāvji apgalvo, ka „nekad neko tādu nav dzirdējuši”.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press