17 gadus vecā krieviete Anna palikusi stāvoklī no baseina Ēģiptes kūrortā
Gluži vai dievišķā un neticamā veidā 17 gadus vecā Anna kļuvusi par topošo māmiņu. Annas māte Svetlana pārliecināta, ka atpūtā Ēģiptē meita ne ar vienu nepārgulēja.
Trakā pasaule
2015. gada 6. novembris, 14:40

17 gadus vecā krieviete Anna palikusi stāvoklī no baseina Ēģiptes kūrortā

Jauns.lv

Krievijas pilsētas Kirovas iedzīvotāja Svetlana grasās sūdzēt tiesā kādu viesnīcu Ēģiptē, jo viņas meita Anna (17) apaugļojusies pēc tam, kad izklaidējās, iespējams, neiztīrītā viesnīcas baseina ūdenī, vēsta krievu mediji. Māte un meita pagājušajā mēnesī atgriezās no atpūtas Ēģiptē, un nu ģimenē valda trauksme par notikušo. Kā zināms, apaugļoties šādā veidā nav iespējams.

„Es uzmanīgi vēroju savu meitu Annu, un atvaļinājuma laikā viņa neielaidās attiecībās ar vietējiem vīriešiem,” pārliecināti stāsta jaunietes māte Svetlana, turklāt hotelis atradies 10 kilometru attālumā no tuvākās apdzīvotās pilsētas. Ņemot vērā, ka jūrā pastāv bīstamība „satikt” haizivis, kirovietes atpūtušās tikai un vienīgi viesnīcas piedāvātajās iespējās, lielākoties laiku pavadot pie baseina. „Es uzreiz ievēroju, ka personāls praktiski netīra baseina ūdeni, taču katru dienu tur peldējās desmitiem vīriešu, un lielākā daļa no viņiem neizskatījās pēc eiropiešiem. Divas nedēļas pēc tam, kad pārbraucām mājās, Annas grūtniecības tests uzrādīja divas svītrijas – mana meita bija stāvoklī,” ziņo sašutusī māmiņa.

Viņa dzīvo stiprās aizdomās, ka 17 gadus vecā Anna nudien apaugļojusies no baseina ūdens, kur dies’zina cik vīriešu astājuši savu „materiālu”. Svetlana ir pārliecināta, ka tā ir vienīgā vieta, kur Anna varējusi saskarties ar vīrieša spermu. Cita starpā meitenei veikts grūtniecības tests arī pirms brauciena uz Ēģipti, un tas bijis negatīvs. Atgriežoties no brīvdienām – pozitīvs. Māte tic savas meitas teiktajam, ka seksuālu attiecību viņai nav bijis.

„Būtībā iznāk, ka tie vīrieši tur dara velns viņu zina, ko! Skatās uz mums – krievu sievietēm – uzbudinās un dara tur TO,” pārliecināta tiklās Annas māmiņa. Viņai jau sākotnēji nepatikuši tie tēviņi, kas slienājušies ap jauniņo Annu. Tuvākajā laikā Svetlana grasās iesūdzēt tiesā vainīgo viesnīcu, bet pagaidām abas ar meitu cenšas aprast ar faktu, ka Annai būs bērns. Tiesa gan, neviens no Krievijas medijiem nenosauc nedz kūrortu, nedz viesnīcu, nedz arī „cietušās” ģimenes uzvārdu, tāpēc pārliecināties par šīs neticamās ziņas patiesumu pagaidām nav iespējams.

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press