Slavenības
2015. gada 7. novembris, 05:14

46 gadus vecā Lūsija Liu kļuvusi par māmiņu dēliņam. FOTO

Jauns.lv

Filmas „Čārlija eņģeļi” zvaigzne Lūsija Liu kļuvusi par māmiņu dēliņam. 46 gadus vecā aktrise nesen kā parādījusi sava divus mēnešus vecā mazulīša fotogrāfiju sociālajos tīklos.

Lūsija Liu dēliņu Rokvelu Loidu Liu iznēsājusi surogātmāte. Laimīgā māmiņa nesen padalījusies ar saviem sociālo tīklu sekotājiem, parādot, kāds viņai brašs puika.

„Instagram” blogā publiskotajā fotogrāfijā smaidīgais Rokvels redzams rāpulītī ar automašīnu zīmējumiem, bet viņam gultiņā līdzās guļ mīkstā rotaļlieta.

Šī ir tikai otrā reize, kad Lūsija parādījusi dēlu saviem sociālo tīklu sekotājiem. Pirmās divas fotogrāfijas aktrise publiskoja 27. augustā, paziņojot, ka pasaulē nācis viņas mazulis.

Lūsija Liu vienmēr ļoti sargājusi savu privāto dzīvi no liekas publicitātes, tas arī izskaidro to, kāpēc laimīgā māmiņa ik pārdienas neievieto internetā aizvien jaunas un jaunas dēla fotogrāfijas.

Lūsiju savulaik vienoja romantiskas attiecības ar rakstnieku un režisoru Zaku Helmu, aktieri un scenāristu Vilu Makormaku. Kopš 2014. gada beigām aktrise satiekas ar miljardieri Noamu Gotesmenu.

Lai gan Lūsijai nav izdevies nodibināt ģimeni un apprecēties, viņa ir neizsakāmi gandarīta par māmiņas lomu.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press

Tēmas