Ko tu skaistai padarīsi! Populāra modele parāda sevi bez kosmētikas. FOTO
Namībijā dzimušo modeli Behati Prinslū nesatrauc, ka viņu kāds var ieraudzīt un nofotografēt bez sejas dekoratīvās kosmētikas.
Slavenības
2015. gada 7. novembris, 17:46

Ko tu skaistai padarīsi! Populāra modele parāda sevi bez kosmētikas. FOTO

Jauns.lv

Modele un grupas „Maroon 5” līdera Adama Levaina (36) sieva Behati Prinslū (26) manīta JFK lidostā Ņujorkā. Daudzas sievietes vairās iziet no mājas neuzkrāsojušās, taču Behati par to nesatraucas. Slavenā modele pat uzsmaidīja fotogrāfiem, kas lidostā viņu atpazina. Ko tu skaistai padarīsi?!

26 gadus vecā modele bija ģērbusies melnā topiņā, kas atsedza viņas trenēto vēderpresi, plēstos džinsos un garā tumšpelēkā kardiganā.

Behati lidostā bija viena, bez vīra Adama Levaina, ar kuru ir precējusies 16 mēnešus. Aizvadītajās brīvdienās, kad daudzviet pasaulē plaši tika atzīmēts Helovīns, jaunais pāris ballējās Losandželosā visas nedēļas nogales garumā.

1.78 m garā un 53 kg smagā modele plašu popularitāti iemantoja vēl pirms iepazīšanās ar grupas „Maroon 5” mūziķi Adamu Levainu. Viņa ir viena no prestižā apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” eņģeļiem un attiecīgi viena no labāk apmaksātajām šā brīža modelēm pasaulē.

Behati šobrīd aktīvi gatavojas gadskārtējai „Victoria’s Secret” skatei, kas notiks jau pavisam drīz – šā gada 10. novembrī. TV pirmizrādi Amerikas Savienotajās Valstīs tā piedzīvos vien 8. decembrī.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press