Repera Ice-T kolorītā sieva beidzot parāda grūtnieces vēderu. FOTO
Modele Koko jeb īstajā vārdā Nikola Ostina gatavojas kļūt par māmiņu savam pirmdzimtajam jau šā gada decembrī.
Slavenības
2015. gada 8. novembris, 05:48

Repera Ice-T kolorītā sieva beidzot parāda grūtnieces vēderu. FOTO

Jauns.lv

Repera Ice-T (57) sieva modele Koko (36) nesen kā saviem sociālo tīklu sekotājiem atrādījusi grūtnieces vēderiņu un savu iespaidīgo apavu skapi.

Modele Koko sociālajos tīklos ievietojusi divas fotogrāfijas, kurās redzama īsā sarkanā topiņā, kas atsedz viņas augošo grūtnieces vēderiņu. Modele beidzot var palepoties ar topošās māmiņas vēderu, kas bija tikpat kā nemanāms iepriekšējos mēnešos. Koko ne reizi vien nācās taisnoties, ka viņa patiešām ir mātes cerībās, jo daudzi uzskatīja, ka modele visticamāk nolīgusi surogātmāti, jo neiešot jau bojāt savu augumu. Kā nekā arī auguma aprises neliecināja par to, ka viņai gaidāms mazulis. Nu beidzot vēders kļuvis apaļīgāks un Koko ar prieku demonstrē to saviem sociālo tīklu sekotājiem.

Modele iepozējusi fonā savam iespaidīgajam apavu skapim, kurā glīti sakārtoti neskaitāmi desmiti augstpapēžu apavu visdažādākajos toņos.

Koko šobrīd ir 34. grūtniecības nedēļā. Modeles un repera pirmdzimtajam jānāk pasaulē jau šā gada decembrī.

Faniem par prieku modele iekārtojusi blogu, kurā gatavojas stāstīt par to, kā norit viņas grūtniecība, kā arī dot padomus citām topošajām māmiņām. „Šajā blogā es ar fotogrāfiju palīdzību dalīšos ar jums savā burvīgajā pieredzē, kā arī parādīšu, kā norit mana grūtniecība,” apsolījusi Ice-T kolorītā sieva. Jau zināms, ka pārim būs meitenīte un viņi gatavojas bērnam dot vārdu Šanele.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press

Tēmas