Trakā pasaule
2015. gada 8. novembris, 13:58

Interneta zvaigzne pamet soctīklus un atklāj patiesību par savām "perfektajām bildēm". FOTO

Jauns.lv

Esena Onīla ir 19 gadus veca Instagrama zvaigzne no Kvīnslendas, Austrālijā. Jau kopš 15 gadu vecuma viņa sāka publicēt savus attēlus sociālajā vietnē, cerībā kļūt par "Feisbuka slavenību". Pēc gadiem ilgām pūlēm viņa savāca simtiem tūkstošus sekotāju soctīklos, bet tad kādā jaukā dienā pēkšņi nolēma aiziet.

­

Četru gadu laikā Esena uzcēla soctīklu impēriju ar vairāk nekā 766 000 sekotājiem Instagramā un vairāk nekā 250 000 abonentiem Jūtūbē. Viņas fanu tūkstošiem šķita, ka attēlos redzamā spozme arī ir meitenes īstā dzīve.

Taču patiesībā Esena jutusies ļoti nelaimīga.

Pirms pāris nedēļām Esena saviem sekotājiem paziņoja, ka labos savu "perfekto bilžu" aprakstus un pametīs soctīklus, atklājot visu patiesību, kas slēpjas aiz attēliem. Viņa izdzēsa no sava instagram profila tūkstošiem attēlu un pārdēvēja savu kontu par "Sociālie mediji nav īstā dzīve" (Social Media Is Not Real Life).

"Biju apsēsta ar to, lai manas bildes "patīk". Patiesībā biju pārņemta ar ideju, ka patīku citiem," savā mājaslapā raksta Esena. "Man izdevās sevi pārliecināt, ka kļūstot par "Feisbuka slavenību" es būšu laimīga mūžīgi mūžos. Šķita, jo vairāk cilvēku nospiedīs "like" pie manām bildēm, jo vairāk cilvēkiem patikšu arī īstajā dzīvē. Diezgan vienkārši, vai ne? Būt par Feisbuka slavenību nozīmē, ka tu visiem patīc. Meitenes vēlas draudzēties ar tevi, zēni - satikties. Visi par tevi runā, tevi skatās, stalko, un vēlas būt tādi, kā tu. Tāds bija mans sapnis 15 gadu vecumā."

Lūk, tikai dažas bildes, kas redzamas Esenas Instagram profilā, un to jaunie apraksti:

Tikmēr internetā Esenas "izgājiens" ir izsaucis gan sajūsmu, gan ne tik pozitīvu novērtējumu. Daži soctīklu lietotāji, kas personīgi pazīst meiteni, pauž, ka nevis Instagrams un Tviteris ir meli, bet gan pati Esena ir neīsta un melīga. Citi atklāj, ka pamest soctīklus viņu pamudināja nelaimīga mīla pret kādu modeli vārdā Bleiks Maikls no Losandželosas. Viņu attiecības ilgušas vien pāris nedēļas.

Kāds ir Esenas patiesais nolūks aiziet no soctīkliem un izveidot pašai savu mājaslapu, - protams rādīs laiks.

­

Esena skaidro, kāpēc aiziet no soctīkliem Kasjauns.lv / Foto: Instagram­

Tēmas