Ups, uzmanību alkstošajai seksbumbai pazudis bikini. Jāsauļojas pa pliko. FOTO
Seksbumba Kortnija Stodena saviem sociālo tīklu sekotājiem parādījusi, kā atpūšas pie baseina.
Slavenības
2015. gada 9. novembris, 05:01

Ups, uzmanību alkstošajai seksbumbai pazudis bikini. Jāsauļojas pa pliko. FOTO

Jauns.lv

Uzmanību alkstošā seksbumba un mazgadīgā līgava Kortnija Stodena (21) nekad nav bijusi no kautrīgajām. Nesen viņa saviem 94 000 sociālo tīklu sekotāju parādījusi, ka pie baseina atpūšas kaila. Kam gan viņai bikini, ja tas parasti tāpat nav izmērā diez ko lielāks par pases fotogrāfiju?!

Kortnija Stodena, kas iemantoja popularitāti 16 gadu vecumā apprecoties ar 35 gadus par sevi vecāko filmas „The Green Mile” aktieri Dagu Hačisonu,, savā „Instagram” blogā ievietojusi attēlu, kurā redzama guļam uz piepūšamā matrača baseinā. Viņas augumu nesedz pat vistrūcīgākais peldkostīms, taču kājās ir spilgti rozā striptīza dejotāju kurpes. Seksbumba zviln uz vēderu, izslējusi savu pēcpusi provokatīvā pozā.

Plastikas ķirurgu vairākkārt uzlabotā jauniete platīnblondos matus saņēmusi augstajā zirgastē un seju piesegusi ar plaukstām.

Stodenas piepūšamo matraci sānā rotā 50. gadu kino dīvas Merilinas Monro paraksts.

Daudzus savus sekotājus Kortnija pārsteigusi nule aizvadītajā Helovīna vakarā. Tā vietā, lai izvēlētos kārtējo augumu atkailinošo tērpu, viņa uz masku ballīti devās ģērbusies kā... vīrietis. Izvēlēto tēlu viņa bija nosaukusi par savu „alter ego” Džeku Aufu.

2011. gada 20. maijā, būdama 16 gadus veca, Kortnija apprecējās ar Dagu Hačisonu, bet trīs gadus vēlāk paziņoja par vēlmi šķirt laulību. Pēc neilga laika gan seksbumba atkal salaba ar savu gados krietni vecāko vīru un plāno atjaunot laulību zvērestus. „Es vēlos grandiozas svinības,” slavenību žurnālam „Us Weekly” izteikusies jauniete. „Jo pirmoreiz mēs apprecējāmies Lasvegasā un tas nebija pārāk grandiozi. Es gribu īstas svinības. Es gribu justies kā Pelnrušķīte ballē.”

Aizvadītajā mēnesī seksbumba manīta iegādājamies grūtniecības testu, taču publisku paziņojumu par pirmo bērnu viņa vēl nav teikusi.

Jauniete, kas nekautrējas no plikumu izrādīšanas, šā gada maijā izdeva savu pirmo solo seksa video, par kuru viņai kompānija „Vivid Entertainment” esot samaksājusi 1 miljonu ASV dolāru. Seksbumba esot pieņēmusi vilinošo piedāvājumu, lai varētu ziedot naudu labdarībai – dzīvniekiem un slimiem bērniem.


Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press