Neiedomājami, ko šai daiļajai būtnei pārmet viņas kaimiņš.... FOTO
Melānija pārāk bieži un skaļi darot TO, proti, pārāk bieži apmeklē tualeti.
Trakā pasaule
2015. gada 9. novembris, 18:50

Neiedomājami, ko šai daiļajai būtnei pārmet viņas kaimiņš.... FOTO

Jauns.lv

Kādu rītu pamodusies, 45 gadus vecā Melānija pie savām durvīm atrada zīmīti, kuru bija rakstījuši lēdijas apakšējā stāva kaimiņi. Sašutusi par izlasīto, Melānija zīmīti publiskoja internetā, tādējādi pievērsdama sev mediju uzmanību.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Skaistumkopšanas salona īpašniece no Hārtlepūlas Lielbritānijā kopā ar saviem diviem bērniem dzīvo trīsstāvu dzīvokļu nama augšējā stāvā. Sievietei veselības problēmu dēļ bieži nākas doties uz tualeti, un nereti vajadzība sauc pat vairākkārt vienā naktī. 45 gadus vecajai Melānijai veikta ginekoloģiska operācija histerektomija jeb dzemdes izņemšana, un tas izraisot biežu vajadzību urinēt.

Niknais kaimiņš raksta, ka troksnis, kas rodas, viņai noraujot ūdeni podā, esot ārprātīgi skaļš un burtiski uztriec viņu augšā no miega! Aizvainotā Melānija gan pauž, ka tas ne ar ko neatšķiroties no jebkura cita poda. Tomēr saērcinātais kaimiņš fiksējis, ka vienreiz ticis pamodināts pat trīs reizes stundā – tiklīdz iemidzis, tā Melānija gājusi čurāt. Troksnis ūdens caurulēs ilgstot vismaz piecas minūtes.

„Godīgi sakot, izlasot zīmīti, man likās, ka tas ir kāds joks. Es skaļi smējos, goda vārds! Taču izrādījās, ka kaimiņš to visu domājis nopietni,” teic Melānija, kura uzrakstīja atbildes vēstuli, norādot, ka kaimiņam būs vien jāsamierinās, jo „ja man vajag uz tualeti, tad vajag, un es eju”. Kundze arīdzan precizē, ka neapmierinātais īgņa ir gados jauns cilvēks, kurš pats vasarās uz balkona strinkšķinot ģitāru vai visu nakti.

Kasjauns.lv/Foto: Caters