Saimniekšovā Alfrids ar Velgu plunčājas baseinā, griež dančus un dzer čaču. FOTO
Alfrids ar Velgu ceļojumā izbaudīja visas izklaides, ko Gruzijas viesmīlīgie ļaudis piedāvāja.
2015. gada 9. novembris, 22:03

Saimniekšovā Alfrids ar Velgu plunčājas baseinā, griež dančus un dzer čaču. FOTO

Jauns.lv

TV šova „Saimnieks meklē sievu” kārtējā sērijā redzējām, kā ceļojumus izbaudīja divi pāri – Alfrids ar Velgu un Jānis ar Sandru. Viens no pāriem satuvinājās vēl vairāk, bet otrs – atsvešinājās.

Pirmā ceļojuma diena Latgalē dzīvojošajam saimniekam Alfridam Lipovskim bija divtik īpaša – viņš svinēja dzimšanas dienu un kopā ar šovā atrasto līgaviņu Velgu Plataci no Ogres lidoja uz Gruziju. Gan Alfrids, gan Velga sacīja, ka ceļojumu uztver, kā balvu par dalību šovā, tāpēc galvenais uzdevums viņiem esot – baudīt dzīvi. Un tas viņiem patiešām izdevās. Visu ceļojuma laiku abi bija labā noskaņojumā, apskatīja apkārtni, iepazinās ar vietējiem iedzīvotājiem, dzēra gruzīnu vīnu un čaču, tāpat slīdēja ugunīgās dejas un rītu iesāka ar peldi viesnīcas baseinā.

Alfrids atzina, ka Velgā saredz īpašības, kādas vēlas, lai piemīt mīļotajai sievietei. Bet neko nevēlas sasteigt, tāpat kā Velga. „Lai saprastu, vai otrs cilvēks ir piemērots, nepieciešams vairāk laika. Šajā vecumā pieslēdzas arī prāts, ne tikai emocijas,” saka Velga. Kā viņu attiecības attīstīsies un vai būs arī kāzas, to uzzināsim šova noslēdzošajā sērijā.

Bet tikmēr attiecību drāma norisinājās Šveicē, kur atpūtās Vallē dzīvojošais saimnieks Jānis Kauķis ar valmierieti Sandru Baumani. Jau no pirmās ceļojuma dienās Sandra par visu priecājās un jūsmoja, bet Jānis emocijas glabāja sevī un neizrādīja. Pamazām saimnieku sāka kaitināt Sandras pārspīlētā emociju izrādīšana, fotografēšanās un atskaitīšanās par visu redzēto draugiem. Viņš jutās kā otrajā plānā, bet Sandru kaitināja Jāņa skeptiskais noskaņojums un pesimisms. Tā nu viņa ātri saprata, ka ar Jāni nebūs „pa ceļam”. Un ceļojumam beidzoties, atvadījās kā draugi, bet ne vairs kā pāris.

Kasjauns.lv/ Foto: ekrānuzņēmums no video, publicitātes