Kā var kucītei nedot gaļu?! Šeila suni audzina par veģetārieti. FOTO
„Ja to, kā mans suns tiek barots, uzzinātu mana suņa kinoloģe, viņa izplūstu garās peripetijās,” saka modes māksliniece Šeila.
Slavenības
2015. gada 10. novembris, 06:32

Kā var kucītei nedot gaļu?! Šeila suni audzina par veģetārieti. FOTO

Jauns.lv

Modes māksliniece Šeila Vanaga savu četrkājaino ģimenes mīluli amerikāņu Stafordšīras terjeru Rāmu audzina par svaigēdāju un veģetārieti. Šeila, kas pati ir vegāne un svaigēdāja, nu arī savam piecus mēnešus vecajam sunim liek pārtikt no āboliem, bumbieriem, nevis gaļas, kas mājas mīluļiem tik ļoti iet pie dūšas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Dzīvnieku mīļiem modes mākslinieces lēmums padarīt suni par sev līdzīgo šķiet savāds un pat nepieņemams, bet Šeila ir neizpratnē: „Kādēļ lai veselīgo dzīvesveidu es nepiemērotu savam sunim?” Viņa paziņo, ka lasot daudz un dažādas grāmatas, no kurām sapratusi – suņi pieskaitāmi visēdājiem.

„Rāma šorīt ēda diedzētas pupiņas, kalciju no bioloģiskās lauksaimniecības vistu olām, proti, saberztu čaumaliņu. Pašu oliņu došu vakarā. Viņa ik rītu dabū karoti zivju eļļas. Tad vēl vitamīnus, kas tiek pasūtīti no Amerikas. Tie paredzēti suņiem veģetāriešiem. Tur ir visas uzturvielas, kas nepieciešamas suņiem, kas neēd gaļu,” skaidro modes māksliniece. „Atkāpes no vegānisma ir olu ēšana un zivju eļļas lietošana,” nosaka Rāmas saimniece.

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders