Visai šausmīgs atradums liek cilvēkiem minēt - kas tas vispār ir!? FOTO
Kāda sieviete šādu līķi atrada savas mājas pagalmā. Minēšanā, kas gan tā varētu būt par būtni, iesaistījušies tūkstošiem "ekspertu".
Trakā pasaule
2015. gada 10. novembris, 09:14

Visai šausmīgs atradums liek cilvēkiem minēt - kas tas vispār ir!? FOTO

Jauns.lv

"Kad es to atradu savas mājas pagalmā, tas bija miris. Blāvi rozā krāsā, slidīgs, glums, un - miris," tā par atradumu piemājas krūmājos vēsta attēla autore, kaliforniete Žanna, kura savā feisbuka kontā ievietoja vairākus attēlus ar mistisko būtni. Viņa gluži vienkārši bija neizpratnē, kas gan tas tāds ir. Attēli izraisīja milzu rezonansi, tūkstošiem cilvēku cenšoties pierādīt savas versijas pareizību.

Cilvēki, kuri tic ārpuszemes civilizācijai, ir pārliecināti, ka mēs redzam mirušu marsiešu mazuli, kas vēl nebija līdz galam attīstījies. Citi savukārt sliecas domāt, ka tas ir kāda dzīvnieka pēcnācējs, kas izkritis neiznēsāts - ir versijas par cūku, ir par govi, un arī par briedi. Kāds paskaidroja, ka pārnadžu dzīvnieki mēdzot "izmest" laukā augli, īpaši tad, ja ir nobijušies.

Gadījumu vēl baisāku padara tas, ka attēlu autore norād - ap pusdivpadsmitiem naktī viņa sētā atskanējis tāds kā kliedziens. Pēc tam Žanna izgājusi dārzā un pēc brītiņa jau uzgājusi šīs būtnes mirstīgās atliekas.

Kasjauns.lv/Foto: Facebook

Tēmas